Unele dintre cele mai bune jocuri pe Android disponibile chiar acum

Unele dintre cele mai bune jocuri pe Android disponibile chiar acum

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii ca jocurile pentru Android gratuite nu sunt mereu tocmai gratuite, dar multe dintre acestea pot fi gasite daca ai putina rabdare. Mai jos regasesti o lista a catorva dintre cele mai bune jocuri total gratuite, fara achizitii in aplicatie, pe care le poti juca fara sa te gandesti ca va trebui sa cheltuiesti vreun ban.

Alto’s Odyssey este una dintre cele mai bune alegeri pentru un joc Android gratuit. Acesta dispune de o mecanica simpla, de o grafica superba si de un stil relaxat si relaxant. Jucatorii schiaza pe un deal evitand obstacolele si facand salturi impresionante. Exista, de asemenea, diverse articole care pot fi coletate si schimbate pentru diverse optiuni de personalizare a jocului. Jocul se bazeaza foarte mult pe grafica sa simpla, dar eficienta, cu culori intunecate care creeaza o atmosfera potrivita. Jocul este complet gratuit de descarcat, insa exista posibilitatea sa apara cateva reclame de care vei scapa, insa, rapid. Este distractiv pentru copii si prietenos cu acestia, neexistand riscuri ale unor actiuni nedorite.

Te prevenim ca daca te joci excesiv prima care va avea de suferit este bateria de la telefonul tau. Nu ai motive de ingrijorare insa pentru ca gasesti la cele mai bune preturi un acumulator original iPhone sau pentru orice alt tip de dispozitiv existent pe piata in prezent, astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate. Bateriile pot fi schimbate foarte usor intr-un service specializat astfel incat sa te poti bucura in continuare de jocurile preferate fara sa te mai gandesti la acumulator.

Asphalt 9

Franciza Asphalt are unele dintre cele mai populare jocuri de curse pentru dispozitivele mobile. Asphalt 8: Airborne si Asphalt Xtreme au fost cele mai mari jocuri din aceasta serie. Cu toate acestea, Asphalt 9: Legends, aparut in iulie 2018, este unul dintre cele mai recente jocuri din serie. Acesta include 50 de masini, o gramada de provocari si o gramada de continut cu care sa te joci. De asemenea, acesta are varianta de multiplayer online, pentru a te bucura de joc alaturi de alti pasionati ai acestuia. Jocul foloseste un mecanism auto-go, astfel incat sa nu poti controla acceleratia, ceea ce i-a enervat pe unii dintre jucatori, insa grafica este una foarte buna si exista si elemente de socializare. Pentru ca este un joc freemium, poti sari peste achizitiile din aplicatie.

Brawl Stars este unul dintre cele mai recente jocuri de succes ale lui Supercell. Acesta este un brawler cu elemente de multiplayer online, precum si cu cateva elemente MOBA. Jucatorii intra in joc alaturi de cativa coechipieri, se bat cu adversarii si incearca sa castige. Exista cateva moduri de a juca, inclusiv un mod de lupta directa, unul in care colectezi cristale, altul de furt in care trebuie sa furi comoara adversarului si un mod de recompensa in care trebuie sa invingi oponenti specifici dintr-o echipa. Chiar este un joc Supercell, ceea ce il face foarte bun alaturi de Clash Royale, Clash of Clans sau Boom Beach.

0 Shares
You May Also Like