Terapia cu tunelul cu raze infrarosii

Terapia cu tunelul cu raze infrarosii

0 Shares
0
0
0

Tunelul cu infrarosu practic reprezinta o infrasauna care are cele mai bune efecte termice pentru slabit rapid in kilograme dar si in centimetri. Acest tunel cu raze infrarosii este perfect pentru tratamentele anticelulitice dar si pentru impachetarile corporale.

Razele infrarosii patrund pana la 5-6 centimetri in tesuturi, iar acolo actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica pe care o creaza razele infrarosii topeste grasimile acumulate in exces de catre organism, iar efectele unei astfel de terapii sunt cu adevarat spectaculoase.

Exista multe persoane care se intreaba de ce ar renunta la sauna clasica in favoarea tunelului cu raze infrarosii, iar in cele ce urmeaza vor afla si raspunsul.

Ei bine, sauna clasica genereaza o temperatura de 90 grade Celsius, dar provoaca si umiditate pentru mediul inconjurator, ceea ce duce la obtinerea unei transpiratii mai putin precisa si localizata a organismului. In schimb, acest tratament corporal cu raze infrarosii actioneaza direct la nivelul tesuturilor si nu in afara lor, asa cum este cazul saunei umede.

Centrele de infrumusetare si saloanele cosmetice care folosesc tunelul cu raze infrarosii, de obicei isi indreapta atentia spre www.UtilariSaloane.ro de unde achizitioneaza diferite echipamente de ultima generatie, printre care si tunelul cu raze infrarosii

Raze infrarosii creaza caldura care este focusata direct pe corp si nu pe aer, motiv datorita caruia transpiratia provocata este formata din 30% grasimi si toxine, in comparatie cu numai 15% in cazul unei saune obisnuite.

Se spune ca un astfel de tratament corporal ofera rezultate cu adevarat spectaculoase, insa trebuie combinat cu diferite produse cosmetice foarte bune, precum cremele de termosudatie, cremele termoactive cu paprika, cu menta, cu piper, etc.

Se spune ca dupa doua – trei sedinte incep sa se vada si rezultatele unui astfel de tratament, insa indicat ar fi ca la inceput sa se efectueze un numar de doua – trei sedinte saptamanal, dupa care numarul sedintelor poate scadea la o sedinta pe saptamana.

In cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta despre beneficiile terapie efectuata cu tunelul cu raze infrarosii, iar acestea sunt urmatoarele:

  • Aceasta terapie reduce considerabil greutatea corporala (se poate scadea considerabil atat in circumferinta, cat si in numarul de kilograme);
  • Elimina celulita datorita miscrorarii tesutului adipos, insa terapia este extrem de utila si pentru ca previne reaparitia acesteia;
  • Imbunatateste circulatia sanguina, iar mai mult decat atat intareste sistemul imunitar al organismului;
  • Previne imbatranirea timpurie dat fiind faptul ca imbunatateste foarte mult circulatia periferica si cresterea deasemenea si nivelului de oxigen din organism;
  • Imbunatateste aspectul pielii, conferindu-i acesteia ferimitate si luminozitate si tonus;
  • Netezeste pielea, diminueaza sau elimina chiar vergeturile si amelioreaza aspectul ciactricilor sau le elimina definitiv daca nu sunt foarte pronuntate;
  • Ajuta la eliminarea toxinelor din organism dar si la eliminarea retentiei de apa excesiva din organism;
  • Terapia este una ideala pentru ca ajuta la relaxarea fizica si psihica, asigurandu un somn linistit si odihnitor;

Pe langa acest tratament, femeile isi pot indrepta atentia spre o multime de alte tratamente corporale care le pot ajuta sa obtina un corp de invidiat.

0 Shares
You May Also Like