Probleme obisnuite de iPhone 11 si cum sa le remediati

Probleme obisnuite de iPhone 11 si cum sa le remediati

0 Shares
0
0
0

Chiar daca deja au aparut noile dispozitive iPhone (seria iPhone 12), foarte multi utilizatori detin iPhone 11, iar altii de-abia acum reusesc sa isi cumpere asemenea dispozitive.

Ei bine, aceste smartphone-uri arata uimitor si functioneaza intr-o foarte mare masura uimitor, mai ales cand sunt pastrate in carcase iPhone si protejate cu o folie de protectie a ecranului, pentru a nu avea parte de o spargere a ecranului in cazul unui impact.

Cu toate acestea insa, exista utilizatori pentru care protectia este foarte importanta si isi echipeaza telefoanele cu asemenea accesorii, dar cu toate acestea, constata ca au alte probleme. In continuare va prezentam exemple de probleme obisnuite pentru iPhone 11, dar si cum pot fi acestea remediate in cel mai scurt timp posibil.

Asadar, indiferent ca detineti un dispozitiv din seria iPhone 11, sau ca urmeaza sa va cumparati cat mai repede unul, trebuie neaparat sa cititi acest articol pana la final. Informatiile pe care le veti descoperi sunt foarte interesante.

Probleme de afisare

Apple iPhone 11 Pro si iPhone 11 ProMax se numara printre iPhone-urile afectate de o problema de afisare. Unii client au descris aceasta problema spunand ca atunci cand isi deblocheaza dispozitivul, ecranul are o nuanta de verde, iar dupa aproximativ 3 secunde revine la normal. De mentionat este faptul ca aceasta problema ar putea disparea odata pentru totdeauna odata cu actualizarea sistemului de operare la iOS 14.

Cu toate acestea, desi aceasta ar putea fi o problema persistenta de software, multi clienti au observat ca, capturile de ecran derivate din sticla verde nu au prezentat nicio nuanta, ceea ce sugereaza ca este o problema hardware. Apple a recunoscut problema si a aprobat inlocuirea afisajului in garantie in anumite circumstante.

Probleme de incarcare wireless

Problemele legate de incarcarea fara fir disfunctionala sunt destul de raspandite. Unii clienti cu incarcatoare wireless Qi raporteaza ca dupa ce plaseaza anumite dispozitive iPhone 11,iPhone 11 Pro, si iPhone 11 Pro Max pe incarcator, iPhone-ul recunoaste incarcatorul, dar nu se va incarca efectiv si poate chiar sa devina fierbinte la atingere.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca aceasta este o situatie destul de neplacuta, iar utilizatorii care observa ca problema si chiar supraincalzirea apare doar la incarcarea wireless, ar trebui sa foloseasca in continuare incarcatorul original cu fir pentru incarcarea dispozitielor. Apoi, ar trebui sa se asigure ca au actualizat sistemul de operare. Si manevrele mecanice care includ o resetare / repornire a dispozitiului, ar putea sa remedieze problema.

Probleme de activare

Problemele de activare sunt frecvente atunci cand incercati sa puneti in functiune un telefon nou pentru prima data, indiferent de model, iar iPhone 11 nu a fost diferit.

Daca aveti probleme la activarea iPhone 11, asigurati-va mai intai ca toate sistemele sunt functionale, verificand  pagina Stare sistem a Apple. Daca ceva nu este activat pe verde, asteptati pana cand toate sistemele ruleaza si incercati din nou.

Daca este verde si inca nu functioneaza, asigurati-va ca telefonul dvs. are o cartela SIM introdusa. Daca puteti schimba cartela SIM de pe vechiul dvs. telefon pe cel nou, incercati mai intai sa faceti acest lucru. Daca primiti un mesaj de eroare Fara SIM sau SIM incorect, Apple va sugereaza pasii urmatori.

  • Asigurati-va ca reteaua wireless este operationala.
  • Actualizati receptorul la cea mai recenta versiune iOS si reporniti.
  • Accesati Setari> General> Despre. Daca este disponibila o actualizare, veti vedea o solicitare pentru a selecta OK sau Actualizare, apoi actualizati.
  • Scoateti cartela SIM din tava si apoi puneti-o inapoi. Tava trebuie sa se inchida bine. Folositi numai tava care vine cu telefonul curent.
  • Incercati o alta cartela SIM. Inlocuiti cartela SIM curenta cu una noua, daca este necesar.

Iata asadar ca pentru fiecare problema, exista solutii. Cand acestea nu pot fi puse insa in aplicare, o vizita cu telefonul in service poate fi de mare folos.

0 Shares
You May Also Like