Lansator de rachete MSN cu web cam 2.0

usb_missile_launcher
usb_missile_launcherVersiunea 1.0 a lansatorului de rachete a creat deja o isterie absurda cu socuri emotive, si trecand prin modernizari radicale super-uber-tari, a luat nastere modelul de fata. Cel 1.0 lansa rachete controlate doar din mouse/tastatura, iar cel 2.0 a primit sunete de lansare, are web-cam pentru o focusare mai exacta si te lanseaza intr-o dimensiune a internetului fara limite spatiale, fiind integrat in reteaua MSN (Windows Live Messenger).
Nu conteaza daca prietenii si colegii iti sunt alaturi, in birou sau pe partea cealalta a lumii. Le poti conecta oricand la reteaua ta si astfel ei pot controla lansatorul tau. Poftiti posibilitati!!! Sau!! Instaleaza-ti lansatorul in birou, conecteaza-te la internet de acasa (de ex.) si sperie anticristul

din infigaretii care indraznesc sa-ti atinga biroul cat tu esti departe. Fetele din vizor sunt super-cool, insa grija mare, poti fi si tu pe partea cealalta a rachetei. Foarte tare!!! Este un gadget aproape prea dinamic si ager pentru a spune in scris tot ce poate face.

Proprietati

Shopping & info

Exit mobile version