Intrebari frecvente despre gelul de unghii autonivelant

Intrebari frecvente despre gelul de unghii autonivelant

0 Shares
0
0
0

Gelurile autonivelante sunt un tip de lac de unghii care ofera aspectul unei manichiuri profesionale. Datorita formulei sale speciale, face ca suprafata unghiilor sa fie neteda si creeaza un strat uniform pe unghii. Ajuta la ascunderea micilor crapaturi sau imperfectiuni si previne ca lacul sa nu se adune sau sa faca bule. In continuare va vom prezenta cateva dintre cele mai frecvente intrebari referitoare la acest tip de gel de unghii.

Exista o diferenta intre gelurile autonivelante si gelurile no-wipe?

Da, exista o diferenta. Ele au o consistenta de gel, mai degraba decat lichidul gros obisnuit. Din acest motiv, sunt mult mai usor de aplicat in mod uniform si curat pe patul unghiei. Pe de alta parte, gelurile No-wipe sunt special concepute pentru unghiile acrilice.

Este un gel autonivelant acelasi lucru cu un gel cu uscare rapida?

Da, gelurile cu uscare rapida sunt geluri autonivelante. Gelurile cu uscare rapida se mai numesc si geluri autonivelante deoarece se vor “nivela” singure pe patul unghiei, ceea ce inseamna ca nu vor exista bule sau umflaturi la suprafata.

Pot folosi un gel cu uscare rapida sau autonivelant pe unghiile naturale?

Da, puteti utiliza geluri cu uscare rapida sau cu auto-nivelare pe unghiile naturale. Dar tineti cont de faptul ca gelurile autonivelante sunt special create pentru a fi folosite cu unghii autonivelante. Insa daca aplicati un gel autonivelant pe unghiile dvs. naturale, este posibil ca acesta sa nu se intareasca corespunzator.

Sunt gelurile cu uscare rapida sau autonivelante sigure pentru a fi folosite pe unghiile naturale?

Da, gelurile cu uscare rapida si gelurile autonivelante sunt sigure pentru a fi folosite pe unghiile naturale. Cu toate acestea, gelurile cu uscare rapida si cele autonivelante sunt special formulate pentru a fi utilizate cu unghiile autonivelante. Daca aplicati un gel cu uscare rapida sau autonivelant pe unghiile dvs. naturale, este posibil ca acesta sa nu se intareasca corespunzator.

Poti construi cu unghii autonivelante?

Da, puteti construi cu unghii autonivelante! Desi sunt folosite mai ales pentru unghii cu gel, pentru sculptarea si modelarea unghiilor, le puteti folosi si pentru lucrari cu acrilic. Cu toate acestea, va trebui sa aplicati mai intai un strat subtire de pudra acrilica ca baza. Dupa ce ati aplicat pudra acrilica si ati polimerizat-o, puteti trece la aplicarea gelului autonivelant si la sculptarea unghiei in forma dorita.

Unghiile autonivelante sunt o optiune excelenta pentru incepatori, deoarece necesita mai putina indemanare pentru a le stapani decat unghiile acrilice. Sunt o alegere buna pentru cele care doresc sa incerce nail art, dar simt ca acrilicele pot fi limitative in ceea ce priveste optiunile de design.

Daca folositi un gel autonivelant, ar trebui sa aplicati mai intai un strat subtire de gel pe unghia naturala.

Acesta va actiona ca un agent de legatura intre unghia naturala si gelul autonivelant, creand o legatura mai puternica si mai consistenta intre cele doua straturi.

Astfel, acest lucru va ajuta, de asemenea, la prevenirea revarsarii gelului autonivelant pe pielea dumneavoastra in timpul aplicarii. Pentru a achizitiona cel mai bun gel din aceasta categorie, puteti opta pentru un gel de unghii UV/LED autonivelant, Fiber Cover, Gelaxyo.

0 Shares
You May Also Like