Gravarea si gravatoarele laser

Gravarea-si-gravatoarele-laser

Gravarea si gravatoarele laser

Gravarea-si-gravatoarele-laserGravarea este o metoda veche de inscriptionare, folosita pentru a marca diverse obiecte cu un logo, un nume de brand sau pur si simplu un text. Este o metoda sigura si eficienta de a personaliza obiecte dupa bunul plac.

Cea mai precisa metoda de gravare este cea laser. Laserul poate grava chiar si cele mai mici si fine detalii, creand adevarate opere de arta in mai multe tipuri de materiale. Pentru aceste lucruri se folosesc gravatoare laser, precum modelele de aici.

Gravatorul laser practic sapa in materialul destinat personalizarii, fie el, sticla, gresie, lemn, piele, si multe altele. Modelul se creeaza inainte si se programeaza in calculatorul din cadrul gravatorului.

Gravurile realizate cu ajutorul laserului sunt foarte precise si mult mai rapide decat cu alte instrumente.

Metoda de gravare depinde deseori de obiectul ales si de materialul din care este facut, insa gravatoarele laser sunt foarte versatile, pot lucra cu o multime de materiale, chiar si cele foarte dure. Uite cateva caracteristici ale unui gravator laser de la Pin.ro.

●    Focalizare automata, un instrument ce ajusteaza distanta pe zona de gravura, auto focusul este crucial pentru masurarea exacta a distantei de la suprafata de lucru.
●    Drag and engrave, o caracteristica inovatoare care scurteaza timpul de lucru. Trebuie doar sa asezi caruciorul in pozitia potrivita pentru gravare si sa porniti aparatul.
●    SmartACTTM – o tehnologie care reduce timpul de prelucrare si creste productivitatea
●    Pass through Door – facilitate care permite gravarea de lucrari de dimensiuni mari, datorita usilor pe ambele parti, atat din fata cat si in spate.

Cand alegi un gravator laser trebuie sa tii cont atat de caracteristicile si facilitatile ce le ofera, cat si de puterea tubului laser si de standardele de transmitere a datelor. Cu ajutorul unui astfel de aparat poti realiza design-uri uimitoare, sculpturi in doua dimensiuni.

La Pin gasesti mai multe tipuri de gravatoare laser, cu diferite caracteristici tehnice, perfecte pentru personalizarea de obiecte prin gravura laser.

Exit mobile version