Gardul casei tale – protectie si stil

Gardul casei tale – protectie si stil

0 Shares
0
0
0

O casa individuala care sa ofere si o gradina generoasa, este tot ce iti poti dori, daca esti adeptul timpului liber petrecut in aer liber, indiferent de sezon. Casa ta trebuie sa iti ofere atat confortul necesar cat si intimitate si siguranta atat tie cat si familiei tale. Pe langa toate aceste lucruri, gardul casei tale poate completa frumos designul exterior.

Avand in vedere faptul ca este pozitionat in exteriorul casei, acesta este expus deteriorarii in timp din cauza fenomenelor meteo, praf, vant, soare, apa etc.. Daca vrei sa afli mai multe detalii legate despre cum sa te bucuri de trainicia gardului tau lungi perioade de timp, atunci urmatorul articol iti poate veni in ajutor.

Care sunt costurile?

Poate te intrebi daca va fi o investitie mare sau nu. Daca iti doresti un gard rezistent care sa nu isi schimbe aspectul intr-un timp scurt si sa nu necesite reparatii frecvente, atunci, da, este o investitie mare, asa ca trebuie sa fii pregatit.

Pentru a face acest lucru, trebuie sa verifici ofertele de materiale constructii Cluj pret, pentru a compara si obtine cea mai buna oferta.

Cei mai importanti factori care vor influenta costurile sunt materialele utilizate in vederea construirii acestuia, suprafata care trebuie imprejmuita, modelul, inaltimea lui si costurile solicitate pentru montaj. Avand in vedere aceste lucruri, nu ai vrea sa ai noi cheltuieli dupa prima ploaie sau dupa primul vant. Indiferent cate sisteme de siguranta ai monta, gardul ofera un plus de siguranta dar si intimitatea de care ai nevoie.

Care este scopul tau?

Este foarte bine sa te documentezi bine inainte de a lua o decizie. Exista multe optiuni si chiar pot fi combinate, dar tu trebuie sa iei in calcul care este principalul scop al gardului. Vrei sa iti lasi vecinii sa iti admire gradina sau vrei sa nu se uite nimeni in curtea ta? Vrei ca acesta sa lase de inteles ca trebuie sa stai deoparte sau vrei sa fie o parte importanta din decorul casei?

Ce tip de gard sa alegi?

Poti alege din garduri de lemn, din plasa sudata, din beton, fier forjat cu baza de beton, de tabla (montat in caramida sau placi de beton), din tabla simplu, de caramida, din piatra de rau ancorata cu plasa sudata zincata sau un gard viu. Poate esti reticent in ceea ce priveste gardul de tabla, dar in ziua de astazi, ele sunt montate ingenios prin diferite combinatii cu beton sau caramida, care vor completa frumos decorul intregii locuinte.

Este cea mai ieftina varianta, dar si durabilitatea acestuia nu se intinde pe perioade lungi de timp. Fierul forjat este o optiune buna cand cauti rezistenta, iti doresti sa poti expune frumusetea gradinii tale dar in acelasi timp iti mentii nivelul de siguranta. Gardurile din fier forjat sunt, de regula, inalte, foarte rezistente, iar terminatiile gardurilor sunt sub forma de tepuse care vor descuraja orice intrus. Vrei ceva foarte rezistent, alege betonul.

Nimic nu poate fi mai durabil decat acest material. Daca alegi pe cel facut din placi de beton, trebuie sa te asiguri ca montajul este facut temeinic, astfel incat sa nu te trezesti ca ramai fara bucati din gard.

0 Shares
You May Also Like