Gandeste-te la timpul tau cand cumperi o casa

Gandeste-te la timpul tau cand cumperi o casa

0 Shares
0
0
0

Daca te documentezi pe internet referitor la ofertele de vanzari sau inchirieri apartamente existente pe piata, cu precadere, in zona de Nord a orasului, poti fi surprins nu de multitudinea de oferte, ci de faptul ca marea majoritate sunt deja vandute. Avand in vedere acest aspect, se poate intelege ca este o zona foarte cautata de cei interesati sa cumpere un apartament in scop rezidential sau pentru a deschide biroul unei firme.

Totodata, esti la curent si cu preturile percepute de dezvoltatorii ansamblurilor rezidentiale din aceasta zona. De crezi ca aceasta este alegerea multor tineri? Daca continui sa citesti urmatoarele randuri, este posibil sa afli raspunsul la aceasta intrebare.

Timpul inseamna bani

Marea majoritate a firmelor mari, corporatiilor si chiar sediile centrale ale unor banci, isi aleg sa inchirieze spatii la marginea Bucurestiului. S-a construit foarte mult in aceste zone industriale si aceste firme prefera aceste locatii pentru a castiga spatiu si pentru ca inchirierea unor spatii mari aici, este mult mai avantajoasa, financiar vorbind, decat inchirierea unor spatii mult mai mici in zone centrale din oras.

Firmele mari au si multi angajati, iar programul de lucru al acestora nu intodeauna este fix. Marea majoritate a tinerilor, si nu numai ei, se orienteaza sa isi gaseasca locuinte in apropierea locurilor de munca. De acest lucru profita si dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale. Daca oamenii gasesc posibilitatea de a salva timp si bani de transport, locuind foarte aproape de serviciu, atunci toata lumea este multumita.

Esti interesat?

Cand te afli in situatia de mai sus, si locuiesti la capatul celalalt al Bucurestiului, stii ce inseamna orele pierdute in trafic. Este timpul sa faci o schimbare. Timpul petrecut in trafic, ai putea sa il petreci relaxat la tine acasa in fotoliu dupa multe ore de munca. Asa ca poti incepe cautarea unui apartament intr-un complex rezidential din zona de Nord a capitalei. Ce ai spune de un apartament cu 2 camere Aurel Vlaicu, sau ceva asemanator.

Ce facilitati ai in aceasta zona?

Sunt ansambluri rezidentiale care ofera potentialilor clienti studiouri, apartamente de doua sau trei camere cu suprafete diferite si cu preturi diferite. De asemenea, daca esti interesat, poti sa gasesti penthouse-uri la un pret, intr-adevar, mai mare dar care ofera si un spatiu generos.

Pe site-urile acestor dezvoltatori ai sa vezi cat de mult se pune accent pe promovarea zonei. Adevarul este ca ai acces la foarte multe lucruri importante, atat pentru tine, cat si pentru familia ta.

Lasand la o parte faptul ca drumul spre serviciu nu va mai fi o corvoada, ai posibilitatea sa gasesti nenumarate surse de relaxare. De la plimbari in aer liber pe malul lacului Herastrau si pe aleile parcului, la activitati organizate de diverse centre educationale si de divertisment, sesiuni de cumparaturi in mall-uri si pana a lua masa cu prietenii la cele mai bune terase si restaurante, toate sunt disponibile in aceasta zona.

Totodata, viteza cu care poti ajunge la aeroport sau la iesirea din Bucuresti cand muntele te asteapta, te va incanta. Daca vorbim despre interiorul locuintelor, nu mai poate fi o surpriza pentru tine, faptul ca vei avea parte si de spatiu si de lux si de confort.

0 Shares
1 comment
  1. Pe scurt, daca te hotarasti sa iti caut un apartament in zona de Nord a Bucurestiului, vei gasi apartamente si birouri ce sunt deja vandute, deoarece acesta este una dintre zonele cele mai apreciate de catre cei ce isi doresc sa cumpere o casa. Bineinteles, poti sa ai parte de facilitati pe masura, inclusiv o oportunitate de a economisi timp si bani.

Comments are closed.

You May Also Like