Florile pe care le putem oferi de Ziua Îndrăgostiților

Florile pe care le putem oferi de Ziua Îndrăgostiților

0 Shares
0
0
0

Trandafirii roșii sunt florile perfecte de Ziua Îndrăgostiților deoarece sunt cea mai bună modalitate de a arăta dragostea celor dragi cu această ocazie specială. Dar nu este un pic monoton să trimiți trandafiri în fiecare Ziua Îndrăgostiților?

Pentru a-ți păstra dragostea la fel de proaspătă precum florile de Ziua Îndrăgostiților, spune-o altfel anul acesta și exprimă cele mai pure sentimente în această zi specială cu niște flori unice și magice, care sunt și simboluri ale iubirii eterne și ale afecțiunii.

De la orhidee violet la floarea soarelui galben strălucitor, fiecare floare exprimă o emoție diferită și este important să alegi floarea colorată perfectă pentru a-ți arăta dragostea. Renunță la trandafirul roșu tipic în această Ziua Îndrăgostiților și ia în considerare și alte flori in culoare de dragoste.

Laleaua

Ziua Îndrăgostiților nu poate fi fără lalele. Aceste flori frumoase sugerează fantezie și sunt cunoscute ca afrodisiace. Cele mai bune pentru cei sensibili, lalelele rimează perfect cu latura ta emoționantă, așa că impresionați-vă partenerul cu un frumos buchet de lalele.

Mușcată

Mușcatele roșii sau roz strălucitoare sunt o alternativă excelentă la trandafiri de Ziua Îndrăgostiților și cu siguranță vor pune un zâmbet pe chipul persoanei dragi. Aceste flori vibrante și frumoase simbolizează un nou început în relația ta și exprimă totul despre iubire. Impresionează-ți persoana iubită cu aceste flori colorate și poți face ziua mai specială.

Crin

Crinii sunt o alegere îndrăzneață, fiind fundalul perfect pentru o expresie a iubirii. Aceste flori creează o atmosferă de dragoste și romantism, simbolizând dragostea, bogăția și prosperitatea pe care oamenii le doresc atât de mult.

Iris

Găsește inima iubitei tale cu o floare exotică de iris violet de Valentine. Aceste flori sunt un cadou minunat pentru persoana iubită, simbolizând speranța și încrederea pe care le ai în partenerul tău.

Iris este, de asemenea, zeița greacă a iubirii, reprezentarea ei unică a eleganței și rafinamentului. Așadar, surprinde pe oricine cu aceste mici frumuseți care îi vor cuceri inima.

Narcise

Aceste flori de primăvară galbene moi și delicate spun „Te iubesc” în cel mai frumos și delicat mod, fiind cel mai simplu mod de a exprima dragostea adevărată. Vin într-o varietate de culori și forme și arată la fel de vioi și vesele ca iubita ta. Puteți alege dintr-o varietate de culori, inclusiv alb, roz și galben, pentru a vă face orice zi de neuitat.

Orhidee

Aceste flori neconvenționale, exotice reprezintă luxul. La fel ca trandafirii, orhideele delicate sunt una dintre cele mai bune flori pe care să le dedici persoanei dragi. Această floare romantică va înflori dragostea dintre voi și va evoca romantismul perfect.

Orhideele simbolizează, de asemenea, fericirea, speranța și dragostea și vin într-o varietate de varietăți și culori.

Ei bine, trandafirii nu sunt singurele flori care simbolizează adevăratele sentimente și dragostea, dar există multe flori de Ziua Îndrăgostiților care exprimă cel mai bine sentimentele tale.

Fă ceva diferit în această zi specială și alege florile potrivite de la Floria, locul în care nu trebuie să faci compromisuri!

0 Shares
You May Also Like