Exemple de jocuri MMO RPG pe care ar trebui sa le incerce fiecare persoana pe telefon

Exemple de jocuri MMO RPG pe care ar trebui sa le incerce fiecare persoana pe telefon

0 Shares
0
0
0

Exista pasionati de jocuri care aleg chiar sa cumpere un acumulator original Huawei pentru a putea continua sa se joace. Sustinem o astfel de alegere pentru ca joaca inseamna liniste si relaxare, si chiar recomandam instalarea celor mai bune jocuri pentru telefon.

MMORPG Aurcus Online

Pret: Gratuit +

Un altul dintre cele mai bune jocuri MMORPG pentru Android pe care ar trebui sa le verificati cu siguranta este Aurcus online si, desi nu este la fel de popular ca optiunea de mai sus, se descurca destul de bine cu peste 1.000.000 de instalari in magazinul Play.

MMORPG-ul online Aurcus ofera un gameplay simplu in timp ce explorati lumea MMORPG intr-un sistem de lupta simplu, dar profund, cu mai multe moduri de joc, cum ar fi bataliile obisnuite PvP, bataliile de grup, o lume a aventurilor cu posibilitati infinite si un mod poveste care are multe de oferit.

Grow Stone Online: RPG pe 2d

Pret: Gratuit +

Grow Stone online este special, nu numai ca este jocul MMORPG pe care il visam cu totii, este in 2d si iti aminteste de zilele bune. S-ar putea sa credeti ca acest joc este o gluma, dar a trecut recent peste un milion de instalari in magazinul Google Play si si-a asigurat locul pe aceasta lista de jocuri MMORPG interesante pentru caracteristicile sale uimitoare, modurile de joc si armamentul. De asemenea, are cateva efecte RPG inactiv incorporate.

Conceptul acestui joc este numele sau. Atingeti si atingeti ecranul, iar si iar, pentru a creste si are, de asemenea, un mod automat daca nu sunteti 100% disponibil sa jucati, are si o gama minunata de arme pentru lupte. Bucurati-va de batalii uimitoare cu prietenii, vanati monstri si daca sunteti in starea de PvP, exista un mod pentru asta.

World of Warcraft

Pret: gratuit

World of Warcraft, alias WoW, este unul dintre cele mai vechi si cunoscute jocuri MMORPG de pe planeta, oferind unul dintre cele mai fantastice gameplay-uri pe care le-am vazut vreodata. In WoW, alatura-te altor jucatori, du-te impotriva altor jucatori, alatura-te misiunilor si participa la lupte epice pentru recompense, la fel ca majoritatea jocurilor RPG de pe aceasta lista, ai personaje de personalizat si trupe de crescut pentru a te asigura ca misiunile tale sunt executate ireprosabil.

WoW nu este pe deplin disponibil pe Android, dar exista o aplicatie insotitoare care nu va permite sa faceti prea multe in joc, dar puteti vedea in continuare misiunile active, le puteti gestiona si puteti actiona limitat.

Old RuneScape

Pret: Gratuit +

Old School RuneScape este unul dintre cele mai vechi si mai populare jocuri MMO RPG practicate vreodata. Vi se va cere sa dobanditi diferite abilitati, cum ar fi mestesugul, mineritul, taierea lemnului etc. pentru a face progrese. Jocul are atat versiuni gratuite, cat si premium.

Cu versiunea premium, veti obtine o harta si o multime de alte resurse care va ajuta sa aveti un joc mai bun. Desi costa o taxa lunara de 10,99 USD sau o taxa anuala de 99,99 USD, este un joc pe care il veti plati cu placere pentru a va bucura de toate avantajele. Dar puteti descarca si instala versiunea gratuita de Android pe smartphone. Jocul accepta actiunea pe mai multe platforme.

0 Shares
You May Also Like