De ce să te joci Airsoft

De ce să te joci Airsoft?

0 Shares
0
0
0

Este o întrebare foarte bună care își poate găsi răspunsul destul de ușor în articolul de mai jos. Sunt numeroase avantajele pentru care este recomandat acest sport, făcut cunoscut în Japonia. Popularitatea sportului a crescut foarte rapid în majoritatea țărilor europene iar în prezent foarte mulți români caută să se distreze pe terenurile de airsoft.

Poți să fii „militar” pentru o zi

Jocurile de airsoft simulează de regulă conflicte militare. De aceea, poți lua parte la aceste jocuri îmbrăcat ca un adevărat militar. Nu-ți va lipsi casca, ochelarii de protecție, vesta, bocanci militari sau alte accesorii de armată. E adevărat că acest sport presupune nevoia unei condiții fizice mai bune pentru cei care sunt rapizi pe teren și care caută adrenalina la maximum.

Ce este airsoft

Airsoft este un joc cu tentă militară. Acesta e organizează doar pe terenul speciale, unde nu este permis accesul persoanelor din exterior. Pentru a te juca airsoft ai nevoie de un echipament adaptat condițiilor de pe teren, ochelari de protecție și o replică de armă. Ce trebuie să știi foarte bine este regulamentul. Nu te poți aventura pe terenul de joc dacă nu cunoști foarte bine regulile. În caz contrar, riști să te accidentezi destul de rău iar acest lucru este neplăcut. Alege să te joci inteligent și să înțelegi foarte bine jocul.

Este indicat ca înainte de a intra pe teren să iei parte la câteva partide din postura de spectator. Este un sfat pe care orice jucător îl ia în seamă dacă vrea să facă performanță. Dacă intri direct pe teren fără să fii pregătit, atunci vei fi carne de tun pentru adversari. Echipa ta are nevoie de fiecare jucător pentru a duce strategia la capăt.

Tipuri de jocuri airsoft

Pe terenurile de airsoft Bucuresti poți pune în practică cele mai tari scene din jocurile de pe calculator. De la Counter Strike poți prelua jocurile în care dezamorsezi bomba sau când unul din jucători e luat ostatic de ceilalți adversari. Sunt foarte multe variante interesante de a practica acest sport. Se poate juca chiar și unul versul unul, dacă ești la un nivel foarte avansat. Cel mai popular e modul de luptă clasic în care două echipe se întrec să scoată adversarii din joc.

Arme folosite la airsoft

Armele airsoft nu sunt reale. Acestea sunt doar replici speciale de arme care imită destul de realist armele reale. Muniția utilizată este făcută din bile de plastic care nu penetrează pielea, așa că nu vei fi rănit grav pe teren. Chiar și așa, bilele se lansează cu o viteză foarte mare și este indicat să fii foarte atent la ce distanță țintești adversarii. Ochii trebuie să fie permanent protejați de eventuale lovituri cu bilele.

Pentru un jucător începător este indicată folosirea unei replici de arme automate. Acestea au o autonomie mai bună și permit tragerea cu precizie chiar și de către un necunoscător al acestui sport. Pentru cei care vor să aibă parte de un recul realist, sunt de mare interes armele airsoft cu alimentare pe bază de gaz.

Clase de joc

Fiind un sport cu tentă militară, este necesar să fie și mai multe clase de joc pentru definirea jucătorilor. Așadar, în airsoft sunt jucători infanteriști care fug pe tot terenul și care au spatele asigurat de cître țintași bine poziționați. De asemenea, mitraliorii apar atunci când adversarul trebuie ținut cu capul la cutie pentru înaintarea pozițiilor pe teren. Cei mai atenți și răbdători jucători sunt lunetiștii care stau la distanță și lovesc doar atunci când ținta e sigură.

Deci, vrei să încerci și tu acest sport? După câteva meciuri nu te vei mai dezlipi de terenul de joc.

0 Shares
You May Also Like