De ce sa investesti in aparate anti pisici?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca pisicile sunt animale de companie iubitoare, acestea sunt extrem de teritoriale, in special in perioada de imperechere. De cele mai multe ori, pisicile care nu sunt sterilizate sunt mult mai agresive in timpul acestor perioade si chiar isi apara teritoriile.

Astfel, acestea pot intra pe proprietatea altor persoane si sa produca diferite pagube, destul de costisitoare. Pentru a putea tine pisicile la distanta, mai multi proprietari au ales anumite metode clasice, care nu s-au dovedit a fi intotdeauna eficiente. Totusi, in prezent, exista tehnologia necesara pentru a tine pisicile la distanta.

Daca si tu doresti sa detii un aparat anti pisici tot ceea ce trebuie sa faci este sa verifici ofertele online si sa alegi dispozitivul care se potriveste cel mai bine cerintelor personale. Astfel, in urma unui simplu click, vei stii ca proprietatea ta se afla in completa siguranta iar pisicile vor pastra o distanta considerabila.. Totusi, daca esti reticent cu privire la aceste dispozitive, noi iti vom prezenta cateva motive, conform carora aparatele anti pisici sunt cele mai utile produse pe care le poti alege in aceasta situatie. Printre acestea se numara:

Designul si interfata

Desginul aparatelor este unul simplu si usor de inteles, oferind totodata si o interfata care poate fi usor de utilizat. De altfel, produsul nu prezinta componente de dimensiuni mici, care pot fi usor de inhalat, iar acest lucru le face family friendly, datorita faptului ca pot fi utilizate in siguranta, chiar daca ai copii mici. Asadar, poti plasa produsul oriunde in locuinta ta fara retineri.

Tehnologia

Aparatele anti pisici pot fi usor de utilizat, datorita tehnologiei inovative de care dispun. Asadar, singurul tau task este de a le activa, iar acestea vor functiona perfect pe durata intregii perioade fara a fi nevoie de asistenta din partea ta. Totodata, odata ce au fost activate, aparatele functioneaza perfect pe o perioada lunga de timp, iar riscul de incendiere este inexistent.

Pentru a fi sigur ca folosesti aparatul in mod corect, iti recomandam sa parcurgi toate instructiunile care se regasesc pe ambalajul acestuia.

Nu afecteaza timpanul pisicilor

Aceste aparate produc ultrasunete care vor tine la distanta toate pisicile care se afla in aria proprietatii tale. Pentru a fi eficiente, aceste aparate folosesc sunete ascutite si foarte inalte, care sunt extrem de deranjante pentru timpanul pisicilor. Cu toate acestea, aparatul nu va produce leziuni pe timpanul pisicilor, neexistand sansa de a le afecta sanatatea in mod negativ.  Odata ce aparatul este activat, pisicile nu vor dori sa se apropie de locuinta ta, deoarece sunetele inalte le provoaca disconfort.

Nu afecteaza sanatatea familiei tale

Ultrasunetele sunt resimtite doar de animale, atat de pisici, cat si de caini. Timpanul omului nu este capabil sa simta sunetele inalte, iar expunerea la ultrasunete pe o perioada indelungata, nu va avea efecte negative asupra sanatatii coprului tau sau a copiilor. Asadar, dispozitivul anti pisici poate fi folosit pe o perioada indelungata de timp, fara a exista sansa de a afecta in mod negativ atat sanatatea ta, cat si a vietuitoarelor care incearca sa invadeze proprietatea ta.

Acestea sunt asadar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa ai in vedere folosirea aparatelor anti pisici! Incearca-le si tu si sigur nu vei regreta.

0 Shares
You May Also Like