De ce au aplicatiile mobile anunturi publicitare?

De ce au aplicatiile mobile anunturi publicitare?

0 Shares
0
0
0

Cea mai eficienta strategie pentru dezvoltatori de a oferi aplicatii la un cost mai mic este adaugarea de spatiu publicitar in cadrul acestora, care permite scaderea preturilor.

 Isi vand spatiile retelelor de publicitate care, la randul lor, vand aceleasi spatii retelelor de publicitate.

In plus, aceste retele de publicitate evalueaza informatiile furnizate de utilizatori prin intermediul aplicatiilor pentru a intreba care produse sunt cele mai bune pentru ei in functie de orientarile lor de cautare.

De aceea, atunci cand incepi sa cauti pe Internet un fel de produs in mod miraculos, anunturile legate de acestea apar in fata ta, nimic nu este o coincidenta! Daca folosesti telefonul mult, ai nevoie de o husa telefon.

Poate o aplicatie sa transmita virusi catre un mobil?

Din pacate, da. Retine ca Aplicatiile sunt programe instalabile care trebuie sa ramana pe mobil. Unii dezvoltatori rau intentionati creeaza doar aplicatii de jocuri sau alte atractii, astfel incat, odata descarcate, virusii sa fie instalati prin intermediul lor, cu care iti pot accesa informatiile si poti fi o victima a hack-urilor sau furturilor de date.

Acest lucru este mai frecvent decat crezi asa ca ar trebui sa incerci sa iti cauti aplicatiile in magazinele oficiale, cum ar fi App Store, BlackBerry World sau Google Play Store, deoarece acestea sunt cele mai fiabile de pe piata care, mai riguros, respecta masurile de securitate pentru a putea expune un nou program la descarcarea publicului.

Cu toate acestea, poate exista unul sau altul acolo, care este foarte bine camuflat si reuseste sa se strecoare.

Pentru a preveni aceste rele, cel mai bine este sa ne mentinem aplicatiile actualizate in mod constant. De asemenea, va trebui sa te uiti foarte atent la fiecare aplicatie pe care intentionezi sa o descarci. Uita-te la evaluarile sau opiniile altora, acest lucru iti va oferi o imagine mai clara daca acesta este un program normal sau daca este o inselatorie.

De ce exista aplicatii mobile gratuite?

Este important de mentionat ca unele aplicatii sunt distribuite gratuit de magazine, nu din acest motiv este exclusa obtinerea de bani pentru creatorii lor.

In cazul in care, de obicei, face bani si o fac in acest fel:

  • Creatorii acestor aplicatii fac bani din anunturi, din acest motiv distribuie aplicatia gratuit si in acest fel ajung la mai multi utilizatori, pot vinde si un spatiu publicitar in cadrul aplicatiei.
  • Aproape toate aplicatiile ofera versiuni de baza gratuite. Ei fac acest lucru cu intentia ca, in orice moment, utilizatorii sa-i placa suficient aplicatia si sa doreasca sa treaca la o versiune imbunatatita, va avea mai multe functii pentru care vor trebui sa plateasca o taxa.
  • Majoritatea aplicatiilor care sunt oferite pentru lovitura libera starnesc interesul pentru alte produse ale companiei.

Este indicat ca daca nu folosesti o aplicatie zi de zi, a o dezinstalezi pentru a nu supraincarca spatiul de stocare al telefonului tau si de asemenea de a nu ingreuna celelalte aplicatii. O aplicatie mobila folosita des este facebook dar si google maps. Mai mult de 44% din persoane ce detin un telefon mobil, sustin ca nu ar rezista fara telefon mobil nici o saptamana.

0 Shares
You May Also Like