Cum să privești cerul prin ochii unui copil care este în mijlocul naturii? Iată cele 5 metode eficiente pentru a te simți bine!

Cum să privești cerul prin ochii unui copil care este în mijlocul naturii? Iată cele 5 metode eficiente pentru a te simți bine!

0 Shares
0
0
0

Fie că te afli în mijlocul naturii, fie că privești pe fereastra larg deschisă este important să crezi că, de acolo de sus, cineva te vede și te iubește. Când te frământă problemele de zi cu zi și nu mai știi cum să le rezolvi, vei găsi soluția salvatoare când nici nu te aștepți. Vei descoperi că răspunsurile primite sunt mai bune decât ți-ai fi dorit. Totul este să ai încredere în Dumnezeu, în familie, în prieteni și, nu în ultimul rând, în tine. Dacă vrei să afli cum poți fi împăcat/ă cu tine însuți/însăți vei descoperi din următorul articol care este cheia ideală.

 

Privește cerul pentru a-ți limpezi gândurile!

Este binecunoscut faptul că suprasolicitarea fizică și psihică îi afectează tot mai mult pe oameni în perioada contemporană. Pe de altă parte se spune: „Privește cât mai des cerul și gândurile tale vor fi ușoare și limpezi”, ceea ce te îndeamnă la optimism sau la mai multă nădejde. Dacă ai o familie tânără și copiii sunt parte din aceasta, este cel mai important pentru a trece împreună peste greutățile care pot interveni pe parcursul vieții. Este ideal să îți împărtășești emoțiile cu toți membrii familiei, în măsura în care fiecare dintre aceștia înțelege situația. Vei avea surprinderea să descoperi câte soluții salvatoare îți pot oferi juniorii familiei, mai ales când aceștia au primit o biblie pentru copii de la stephanus.ro. Dacă stai să te gândești puțin, povestirile sau pildele cuprinse în această carte de căpătâi le-au folosit drept modele de viață acestora. Mai mult decât atât, în familie descoperă copiii modelele de viață și comportament. Părinții le oferă micuților dragostea necondiționată și sentimentele de siguranță de care au nevoie și învățăturile biblice le oferă răspunsuri la întrebările care îi frământă pe parcursul perioadei copilăriei. De aceea, acum este momentul ideal când juniorii pot avea dreptul la o exprimare liberă pentru a simți că fac parte din familia creștină, mai ales dacă ai răbdare să-i asculți și să comunici cu ei.

Cum îți menții starea de bine în mod eficient?

 

În fiecare familie creștină este important să existe o atmosferă caldă, de bună înțelegere și armonie. Cu alte cuvinte, este ideal să-ți menții echilibrul interior chiar și în situații limită.

Dacă îți menții virtuțile creștine (credința, nădejdea și iubirea) este imposibil să nu-ți menții starea de bine. 

Iată cele 5 metode eficiente pentru menținerea stării de bine!

  1. Culcă-te devreme și trezește-te tot devreme, eventual odată cu păsările. Astfel, vei putea să-ți satisfaci nevoia de odihnă în timp ce vei avea suficientă energie pentru toate treburile cotidiene.
  2. Mănâncă multe verdețuri pentru a-ți menține starea de sănătate în parametri optimi. O minte sănătoasă se află în special într-un corp sănătos.
  3. Vorbește cât mai puțin, ascultă cât mai mult, citește din învățăturile biblice și dă sfaturile ideale atunci când ți se solicită.
  4. Mișcarea în aer liber este esențială și se află la baza unui stil de viață sănătos.
  5. Ajută persoanele care au nevoie ori de câte ori observi că ești responsabil/ă de ieșirea acestora din situații critice. Astfel, binele ți se va întoarce înzecit.

Nu uita următoarele versuri din popor:

„Totdeauna lucrul tău

Să-l începi cu Dumnezeu!

Unde-I El, cu harul Său

Niciun lucru nu e greu.”

 

Așadar, fii lumină pentru cei din jurul tău pentru că vei avea privilegiul să ți se întoarcă tot binele, mai mult decât te aștepți.

 

Sursă foto: pexels.com

0 Shares
You May Also Like