Cum sa faci o omleta fara ou?

Cum sa faci o omleta fara ou?

Alegerea de a urma o dieta vegana nu inseamna ca trebuie sa renunti la micul dejun. Dimpotriva, adaptarea la o dieta vegana te poate ajuta sa iesi din zona de confort si sa incerci ingrediente noi in retetele vechi obosite.

Ouale prajite si omletele sunt un element esential in multe case si, desigur, este destul de greu de imaginat duplicarea fara a utiliza un ou adevarat, dar nu imposibil! Datorita unor produse revolutionare si putina creativitate, chiar si veganii isi pot praji ouale si le pot manca.

Astfel, o persoana vegana poate folosi un inlocuitor vegan pentru omleta sau ou prajit, care este o simulare 100% pe baza de plante vegana delicioasa pentru omleta clasica si ou prajit care ii va pacali chiar si pe cei mai pretentiosi dintre consumatori. Va trebui sa-l combini cu alte cateva ingrediente pentru a face omleta.

Cititi mai departe pentru o revizuire detaliata a produsului, precum si cateva sfaturi practice pentru inlocuirea oualor in dieta ta vegana.

The Vegg – O revizuire detaliata

Nu toti cei care decid sa urmeze o dieta pe baza de plante sunt gata sau chiar vor sa renunte la produsele din oua.

Exista doar ceva special in scufundarea unei bucati fierbinti de paine prajita in centrul unui ou perfect prajit, iar galbenusul de ou vegan ofera aceeasi placere viscerala. Pe langa aspectul, gustul si senzatia de galbenus de ou, acesta poate fi folosit in toate retetele preferate de oua, inclusiv in sosul olandez.

Produse vegetale

Galbenusul de ou vegan este unul dintre cele mai populare produse ale acestei companii, dar au si o gama surprinzator de larga de inlocuitori suplimentari de oua. Amestecul lor de copt vegan este, de asemenea, foarte popular, fiind special formulat pentru a-ti oferi aroma si, mai important, puterea de legare a oualor in doar 1 lingurita de pulbere.

Daca nu esti prea ingrijorat de faptul ca ai oul prajit in sus, amestecul Vegan Power Scramble Mix este rapid si usor, oferindu-ti un amestec bogat in proteine, pe baza de plante, care este chiar mai usor decat spargerea oualor.

Unul dintre cele mai tari lucruri la acest produs este ca il poti modela pentru a arata si a actiona ca un ou prajit insorit, dar este o tehnica putin specializata. Pentru o utilizare mai obisnuita, poti amesteca pur si simplu amestecul si pui o lingura in centrul tofuului prajit sau a nautului pentru a obtine un galbenus curat.

Caracteristici principale:

•           un substitut de galbenus de ou sau de omleta 100% vegetal

•           arata, are gust si se simte ca un adevarat galbenus de ou si ca o adevarata omleta

•           fara gluten, fara soia, fara colesterol, fara grasimi si fara OMG

•           fara arome artificiale, culoarea este derivata din drojdie nutritionala si beta-caroten

•           bogat in vitamina B12, care este incredibil de valoroasa intr-o dieta vegana

De departe, cel mai mare dezavantaj este ca produsul in sine este o pulbere si pentru a crea o adevarata experienta de culoare galbena, trebuie sa urmezi instructiunile cu atentie si sa ai cateva ingrediente suplimentare disponibile.

Exit mobile version