Cine cauta masini de inchiriat in Bucuresti?

Stiati ca in Bucuresti exista foarte multe firme de inchirieri auto, insa nu toate acestea se bucura de un foarte mare succes? Daca nu stiati, veti afla in urmatoarele randuri ale acestui articol, mai multe detalii, dar si cine cauta masini de inchiriat. Continuati sa cititi pentru a descoperi multe lucruri interesante.

Asadar, Bucurestiul este dupa cum cu totii stim, capitala Romaniei si cel mai mare oras al tarii. Este firesc ca intr-un asemenea oras sa existe un numar mare de firme de inchirieri auto. In capitala sosesc foarte multi cetateni straini care cauta masini de inchiriat, in fiecare zi.

Unii dintre acestia sunt oameni de afaceri, care cauta sa inchirieze doar masini de lux. Fiind obisnuiti sa se plimbe doar in limuzine in orasele din care sosesc, este firesc ca nu vor dori sa inchirieze un Ford Focus sau o Skoda Octavia de exemplu.

Exista si persoane care traiesc in capitala, si care isi doresc sa inchirieze masini din diferite situatii. Unii dintre acestia au masinile in service, si pentru a nu face naveta cu mijloacele de transport in comun, aleg sa inchirieze masini pana cand isi scot masinile personale din service.

Exista de-asemenea bucuresteni care cauta masini de inchiriat atunci cand trebuie sa plece in afara orasului, cum ar fi la mare de exemplu, si din diferite motive nu pot sau nu doresc sa calatoreasca cu masinile lor.

De-asemenea, exista persoane care sosesc in capitala pentru a vizita orasul. Dintre turistii care sosesc in Bucuresti, unii aleg sa inchirieze masini de lux, in timp ce altii cauta masini ieftine de inchiriat. Acestia isi vor indrepta atentia spre diferite obiective turistice, precum:

Muzeul satului

Cu siguranta unul dintre cele mai interesante si fermecatoare obiective turistice din Bucuresti, este Muzeul satului, care este raspandit pe o mare zona verde de pe malurile raului Herastrau, langa parcul cu acelasi nume.

Aceasta este cea mai buna locatie de vizitat de catre turisti, atat de catre cei romani cat si de catre turistii straini; pentru a descoperi arhitectura traditionala a Romaniei, cu zeci de case vechi autentice si alte cladiri din toata Romania.

Fiecare dintre ele are propria poveste si anumite caracteristici, de la mici casute de lemn la adevarate hanuri si biserici din lemn. Este locul unde se poate efectua o calatorie fascinanta in timp.

Centrul vechi

Daca exista o zona pe care nici un turist nu ar trebui si probabil ca nu o va rata, aceasta este Centrul Vechi al Bucurestiului, o zona mare, caracterizata de o multitudine de cladiri si monumente istorice, unde astazi se gasesc restaurante, pub-uri, cafenele, magazine de antichitati, galerii de arta, etc.

Principalele atractii ale Centrului Vechi includ Curtea Regala, Biserica Stavropoleos, Biserica Sf. Anton, precum si frumoasele hanuri vechi, inclusiv Hanul lui Manuc si Hanul cu Tei. Toate acestea si multe alte repere mai mici pot determina turistii sa faca un tur extrem de placut de vizitare a Bucurestiului in centrul vechi.

Curtea Regala a Bucurestiului a fost prima curte regala a orasului, construita de Vlad Tepes. Dupa incendii si cutremure a devenit neutilizata, si astazi gazduieste un muzeu interesant. Frumoasa biserica mica Stavropoelos are o arhitectura fermecatoare si dateaza de la inceputul secolului al XVIII-lea.

Hanul lui Manuc este cu siguranta unul dintre cele mai impresionante repere din aceasta zona; acesta este un han imens, prevazut cu arcade din lemn si curte pietruita. Este o locatie excelenta pentru a bea o halba de bere sau a lua pranzul.

Centre comerciale

Apoi, sa nu uitam nici de faptul ca Bucurestiul are o multime de centre comerciale, pe care cu siguranta turistii isi doresc sa le viziteze. Indiferent ca aleg sa mearga sa ia masa, sa se relaxeze sau sa vizioneze un film, centrele comerciale reprezinta o optiune pentru multi turisti straini.

Exista asadar multe locuri interesante care pot fi vazute in capitala de catre turistii care isi inchiriaza masini de la Premier rent a car. Aceasta este una dintre cele mai serioase firme de pe piata de inchirieri auto din capitala. Exista firme de inchirieri auto in Bucuresti care solicita preturi foarte mari in schimbul masinilor, dar si garantii uriase, insa fara ca masinile sa merite asemenea costuri.

La Premier rent a car insa, exista o impresionanta flota auto, astfel ca turistii, localnici sau oricine isi doreste masini de inchiriat, isi poate rezerva o masina, in functie de buget. Costurile zilnice de inchiriere sunt mici, insa datorita dotarilor, fiecare masina isi merita banii.

In plus, fata de alte firme de pe piata care inchiriaza doar masini, Premier rent a car isi doreste sa fie cat mai aproape de clientii sai, motiv datorit caruia, le ofera acestora posibilitatea de inchiria masini direct cu sofer. Ce poate fi mai placut decat sa inchiriezi o masina, si sa ai si sofer?

Exit mobile version