Cele mai bune aplicatii si jocuri Android din 2022

Cele mai bune aplicatii si jocuri Android din 2022

0 Shares
0
0
0

In fiecare saptamana, compilam cele mai bune aplicatii si jocuri noi care au ajuns pe Google Play in ultimele zile. In general, vom selecta noi aplicatii si jocuri gratuite, dar deseori vom evidentia si unele aplicatii cu plata. In acest caz, poate fi o optiune buna sa folositi aplicatiile pentru a obtine bani pe care sa-i cheltuiti in Google Play.

Nu uita ca in cazul in care din cauza utilizarii excesive a telefonului se intampla sa iti spargi displayul, gasesti oricand un display iPhone pe care sa il pui la loc. La fel se intampla si cu orice alt brand.

Uncover

Avand in vedere ca in zilele noastre tinem evidenta a absolut tot ceea ce facem zilnic, ar fi o idee buna sa tinem o evidenta a cartilor pe care le citim. Un instrument bun in acest sens este Uncover. Este o noua aplicatie care va permite sa va organizati lecturile, dar si sa descoperiti carti noi care v-ar putea interesa. Este posibil sa cautati carti dupa etichete si colectii tematice realizate de alti utilizatori, precum si in functie de intriga, personaj, culoare sau alte cerinte.

Long Drop

Saptamana aceasta a sosit Long Drop, un joc de puzzle distractiv, de inspiratie medievala, in care trebuie sa devii literalmente cel mai bun aruncator. Fiecare personaj are abilitati unice, iar acestea vor fi deblocate pe masura ce deblochezi niveluri. Pentru a face acest lucru, va trebui sa rezolvi diverse puzzle-uri care vor testa abilitatile fiecarui jucator.

Idle Cave Miner

Dupa mai multe luni de beta, Idle Cave Miner, un joc de minerit in care va trebui sa extragi pietre pretioase si materiale valoroase precum aur si diamante dintr-o mina, a fost in sfarsit lansat in aceasta saptamana.Va trebui sa va alegeti cu intelepciune echipa de mineri, deoarece fiecare dintre ei va avea propriile abilitati si puncte forte. Jocul este gratuit, desi contine reclame si plati in aplicatie care ajung pana la 79,99 euro, in functie de obiect.

Konna

Din cand in cand, este placut sa dai peste un joc scurt care nu necesita prea mult timp pentru a fi finalizat. Konna este unul dintre ei. Este un joc de aventura arcade care poate fi finalizat in aproximativ treizeci de minute. Obiectivul este sa colectezi niste obiecte care iti vor permite sa ajungi la finalul jocului.

Ubidrop

Una dintre cele mai bune aplicatii pe care le-am descoperit in ultimele luni este Ubidrop. Cu ajutorul acestuia, puteti trimite cu usurinta fisiere intre Android si computerul macOS prin Wi-Fi, intr-un mod similar cu AirDrop. Functioneaza rapid si eficient. Puteti incerca gratuit aplicatia timp de opt zile, inainte de a decide daca doriti sau nu sa o platiti.

Note to Self

Note to Self este o noua aplicatie de luat notite cu un format oarecum ciudat. Aplicatia transforma luarea de notite in ceva asemanator cu o experienta de mesagerie instantanee, in care fiecare adaugare la o nota este un mesaj in propria bula. De asemenea, va permite sa adaugati imagini sau sa inregistrati note vocale.

Goaly

Profitand de faptul ca Google a eliminat posibilitatea de a seta “obiective” in Calendar, acest dezvoltator a decis sa creeze propria alternativa. Se numeste Goaly si este o aplicatie care va permite sa va stabiliti obiectivele pe care doriti sa le atingeti. Astfel, datorita integrarii cu Google Calendar, aplicatia va cauta ea insasi golurile din agenda pentru a gasi cele mai bune momente pentru a desfasura acele activitati care va vor permite sa va atingeti obiectivele.

0 Shares
You May Also Like