Ce aplicatii pentru masurarea calitatii aerului sunt utile?

Ce aplicatii pentru masurarea calitatii aerului sunt utile?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand detineti un smartphone sau o tableta Huawei (si nu numai), va puteti indrepta atentia spre diferite aplicatii care isi vor dovedi in diferite sensuri eficienta.

De exemplu, exista aplicatii care va pot ajuta sa cunoasteti calitatea aerului din mediul in care traiti. Este foarte important acest lucru, iar cei care pun mare pret pe sanatatea lor, in mod evident isi vor indrepta atentia spre astfel de aplicatii.

In randurile care urmeaza ale acestui articol, aveti posibilitatea de a descoperi care sunt cateva dintre cele mai utile astfel de aplicatii. Cititi pana la final, pentru ca aveti posibilitatea de a descoperi informatii interesante despre aceste aplicatii care pot fi instalate pe o tableta Huawei, pe un smartphone Huawei sau pe orice dispozitiv Android sau iOS.

  1. Air Quality | Air Visual

Air Quality | Air Visual este o aplicatie care a fost special conceputa pentru a va oferi indicatii vizuale ale calitatii aerului. Indiferent unde locuiti sau oriunde calatoriti, aceasta aplicatie poate fi de mare folos. Aplicatia urmareste fluctuatiile calitatii aerului pe o saptamana si bazeaza toate masuratorile pe indicele calitatii aerului.

Afiseaza nivelurile de poluare a aerului in diferite culori pentru a imbunatati ghidul vizual. Trebuie mentionat faptul ca aceasta aplicatie va ofera chiar si o harta care cuprinde orasele lumii, si va arata care este calitatea aerului in diferite alte orase ale lumii. In plus, aplicatia va ofera si unele sfaturi cum ar fi purtarea unei masti, mentinerea ferestrelor inchise si altele.

Nu trebuie uitat faptul ca aceasta aplicatie va poate trimite notificari cu privire la modificarile indicelui calitatii aerului dintr-un oras selectat.

  1. Blueair Friend

In cazul in care doriti sa va personalizati activitatile in aer liber in functie de calitatea aerului din exterior, aceasta este aplicatia de care aveti nevoie. Cand deschideti aplicatia, partea de jos a aplicatiei afiseaza o cronologie, iar partea de sus a ecranului afiseaza un date pentru o anumita perioada de timp aleasa.

Datele prezentate mai sus includ lucruri precum temperatura, calitatea aerului, concentratia particulelor in aer si multe altele.

Aplicatia vine cu activitati prestabilite pe care le puteti desfasura in aer liber, si va aduce la cunostinta care este cea mai buna perioada a anului pentru a efectua astfel de activitati. Puteti alege propria activitate in functie de datele pe care le vedeti.

Apicatia urmareste calitatea aerului, ofera prognoza meteo, ofera date cu privire la poluarea aerului, ofera informatii in ceea ce priveste aerul si calitatea acestuia dintr-o anumita locatie. Aplicatia va ofera informatii importante cum ar fi presiunea si viteza vantului, si chiar si temperatura exterioara.

  1. Airveda

Aplicatia analizeaza poluarea aerului din orice zona data in timp real, folosind datele departamentelor meteorologice. Pe baza informatiilor, va puteti anula rapid activitatile in aer liber, in cazul in care calitatea aerului din exterior este foarte slaba.

  1. Air Quality Meter – PM10 & AQI

Folosind un algoritm brevetat, aceasta aplicatie determina nivelul de poluare a aerului in orice locatie data. Completata cu o harta interactiva actualizata in timp real, aplicatia este capabila sa ofere solutii de sanatate adaptate cerintelor dvs.

Aceasta aplicatie analizeaza zeci de date din diferite surse folosind algoritmul sau unic. Totodata, afiseaza indicele calitatii aerului luand in considerare lucrurile care afecteaza de fapt sanatatea umana. Aceste lucruri includ niveluri de monoxid de carbon, particule suspendate, dioxid de azot si multe altele.

Asadar, acestea sunt 4 exemple de aplicatii pe care le puteti instala in orice moment pe tableta Huawei sau pe orice alt smartphone sau pe orice alta tableta, in momentul in care aveti de gand sa obtineti informatii in ceea ce priveste calitatea aerului.

0 Shares
You May Also Like