Care sunt avantajele inchirierii unui apartament cu doua camere?

Care sunt avantajele inchirierii unui apartament cu doua camere?

0 Shares
0
0
0

Cand incepeti o cautare a unui apartament, determinarea dimensiunii apartamentului pe care ar trebui sa-l inchiriati sau sa-l cumparati, poate fi o decizie dificila. Daca va ganditi sa va extindeti spatiul de la o garsoniera la un apartament cu doua camere, exista mai multe beneficii in acest sens – in special pentru cei care au o familie in crestere, lucreaza de acasa sau au nevoie in general, de mai mult spatiu. Ar trebui sa vedeti cateva apartamente noi inainte de a decide daca vreti sa va mutati.

O data cu aparitia pandemiei de COVID-19, nenumarate persoane au inceput sa lucreze de acasa si o vor face si in viitorul apropiat, facandu-i pe multi sa-si regandeasca configuratia biroului de acasa si sa caute spatiu suplimentar. Familiile si indivizii petrec mai mult timp acasa pentru a asigura siguranta comunitatii noastre, ceea ce face si mai important sa locuiesti intr-o casa care se potriveste nevoilor tale sau ale familiei tale. Iata cateva dintre numeroasele beneficii ale inchirierii sau cumpararii unui apartament cu doua camere:

  1. Spatiu suplimentar pentru un birou

A avea o separare intre casa si serviciu este vitala pentru sanatatea noastra mintala. Cu toate acestea, gasirea unui echilibru atunci cand lucrati de acasa poate fi dificila – mai ales cand lucrati in aceeasi camera in care dormiti. S-ar putea sa te trezesti mai tarziu noaptea pentru a finaliza un proiect atunci cand computerul este chiar langa patul tau, mai degraba decat intr-o parte separata a apartamentului. A avea doua camere, ofera spatiu flexibil pentru un birou de acasa, contribuind la crearea unui anumit grad de echilibru intre viata profesionala si viata privata.

Daca locuiti cu o persoana, a avea o camera separata pentru a inchide usa in timpul apelurilor de conferinta, poate ajuta in mod semnificativ prin limitarea distragerilor. In plus, daca atat tu, cat si partenerul tau lucrezi de acasa, a avea spatii de lucru separate va oferi o zona mai linistita pentru amandoi, pentru a putea sa va concentrati.

  1. Poate fi transformat intr-o sala de exercitii sau de yoga

Partea grozava a unei camere suplimentare, este versatilitatea pe care o aduce camera. In timp ce multi pot prefera sa transforme spatiul intr-un birou de acasa, camera poate fi folosita si pentru a gazdui echipamente de exercitii, pentru a practica yoga sau Pilates si pentru a petrece timp facand o alta forma de exercitii sau pentru un alt hobby.

Echipamentele de antrenament mai mici pot fi, de asemenea, ascunse in dulap, facand ca acea camera sa se simta mai putin aglomerata, daca zona serveste si ca spatiu de birou. Pe langa faptul ca este folosit ca sala de exercitii sau birou, acest spatiu poate fi folosit si pentru a practica hobby-uri precum muzica, pictura, cusut, citit si multe altele.

  1. Ofera optiunea de a avea un room-mate

A avea un apartament cu doua camere poate fi costisitor, in functie de zona in care vrei sa locuiesti. Daca locuiesti singur si pretul apartamentului tau devine putin mai mare decat poti suporta, a avea un apartament cu doua camere deschide oportunitatea de a gasi un coleg de camere (daca cladirea ta permite acest lucru).

Avand aceasta optiune, chiriasii se pot simti in largul lor atunci cand fac pasul financiar in inchirierea unui apartament cu doua camere, in comparatie cu o garsoniera. Alternativ, daca intentionati sa locuiti cu un coleg de camera si va ganditi sa impartiti o garsoniera pentru a economisi bani, va recomandam sa discutati extinderea la un apartament cu doua camere.

Desi acest lucru poate insemna mutarea intr-o cladire care nu are toate facilitatile pe care le-ai fi asteptat, avantajele unui spatiu mai amplu trebuie luate in considerare.

0 Shares
You May Also Like