Care sunt avantajele castilor de tip Bluetooth?

Care sunt avantajele castilor de tip Bluetooth?

0 Shares
0
0
0

Despre castile Bluetooth se vorbeste de ceva timp, dar mai ales de la lansarea de casti wireless cu anularea zgomotului. IPhone 7, ca de exemplu, este primul dispozitiv de la Apple care nu are mufa pentru casti.

Optiunile pentru utilizatori sunt, prin urmare, casti Bluetooth sau un adaptor prin priza Lightning. Cu iPhone 7, AirPod-urile, castile wireless Apple, au devenit si ele mari. Arata ca vechile casti, doar fara cabluri. O alta perechi de casti foarte buna, sunt cele de la Bose Quiet Comfort 35 II Black. Acum se pune intrebarea cat de bune sunt cu adevarat castile wireless si daca aceasta inovatie va prevala pe termen lung.

O caracteristica a castilor conventionale care a deranjat oamenii pana acum, este cablul, care intotdeaua se innodeaza.Indiferent daca au fost infasurate cu atentie in prealabil pentru a minimiza riscul de innodare sau daca au fost aruncate pur si simplu in buzunar. Rezultatul a fost intotdeauna acelasi. Acest lucru nu se mai poate intampla cu castile fara fir. Acest avantaj economiseste timp si rabdare.

Daca o persoana indrageste muzica prin casti la locul de munca, in atelier, bucatarie sau birou, cu castile fara fir, tot ce este de facut, este de a lasa smartphone-ul in apropiere si apoi exista libertatea de a se misca in voie, fara a fi nevoita sa se incurce in cabluri. Desigur, castile fara fir sunt deosebit de utile pentru sport.

Un alt punct de plus este faptul ca aceste casti fara fir nu se mai pot strica prin ruperea cablului. Acest lucru se intampla adesea, in special in cazul modelelor de casti ieftine. Cu siguranta foarte multe perosane au patit ca la un moment dat sa incerce in a fixa cablul, in asa fel incat sa functioneze din nou. Acele vremuri sunt un lucru din trecut.

Practic, Bose Quiet Comfort 35 II Black , a introdus castile wireless, astfel incat toata actiunea de  a asculta muzica sa fie una placuta. Conexiunea pentru casti nu mai exista. Acesta este, in general, un alt avantaj al inovatiei: daca acel cablu nu mai este acolo, nu maieste nevoie de reparatii. Din pacate, defectiunea mufelor pentru casti apare mai repede.

Poate nu toata lumea a auzit de anularea zgomotului la casti.Persoanele ce folosesc casti destul de des, cu siguranta stiu despre ce este vorba.  Zgomotele ambientale deranjante trebuie filtrate activ, astfel incat placerea de a asculta sa ramana neintrerupta. Fie ca este fosnetul strazii sau zgomotul tramvaielor, muzica suna mai bine fara zgomot ambiental. Atentie: ANC nu inseamna „reducerea zgomotului”.

Castile potrivite vor reduce inerent zgomotul, dar aceasta nu este o anulare activa a zgomotului. Activ inseamna ca, cu ajutorul contra-sunetului, zgomotul ambiental nu ajunge la canalul auditiv. Apropo, reducerea activa a zgomotului, ANR, este aproape acelasi lucru.

Castile fara fir, foarte bune, nu costa foarte mult. Mai ales daca ar trebui sa fie de o calitate rezonabila. Asadar, cu cel putin 1700 RON, oricine se poate bucura de cele mai bune si mai tentante casti aparute vreodata pe piata.

0 Shares
You May Also Like