Bradul de Craciun al luminilor cu picurare - LED-uri.

Bradul de Craciun al luminilor cu picurare – LED-uri

0 Shares
0
0
0

Instalatii de Craciun functioneaza minunat pe un brad.

Picaturile led sunt o optiune foarte buna in luminatul ieftin de Craciun, deoarece simuleaza ploaia, ceea ce ofera bradului nostru un luminat perfect, pe fiecare parte a acestuia.. Fie ca vorbim despre impodobitul unui brad din interior sau exterior, acest tip de lumini, are un farmec aparte si este deseori ales de multe familii atunci cand decoreaza casa in perioada sarbatorilor de iarna.

Bradul de Craciun cu intalatie led- tip furtun

Furtunurile usoare de Craciun sunt un produs foarte flexibil si, chiar daca nu este la fel de flexibil ca si ghirlanda led, datorita grosimii si greutatii sale, poate fi usor montata pe brad.

In general, acest tip de produs este utilizat pentru a impodobi cladirile si acoperisurile, precum si balcoanele si portile, dar de asemenea se poate folosi si pentru decorarea unui brad din interior.

In acest ansamblu este suficient sa fixati acest tip de lumini pe fiecare ramura a bradului astfel incat spirala sa nu fie deformata si sa fie tinuta perfect, rezistand pana la terminarea sezonului de iarna.

Bradul de Craciun cu lumini tip plasa

Pentru a termina un alt exemplu, de data aceasta prezentam retele de lumini tip plasa. Poate sa iti placa mai mult sau mai putin, dar fara indoiala, lumineaza si atrage atentia, din orice unghi ai privi. Acest tip de lumini, poate fi vazut de asemenea si asezat la baza acoperiurilor caselor, chiar sub streasina, fiind intotdeauna de efect.

Bradul de Craciun cu lumini LED este intotdeauna o alegere inspirata

Astazi ne-am distantat putin de ghirlanda tipica si am vazut cum este posibila decorarea brazilor cu diferite tipuri de LED-uri. Fiecare isi alege tipul de instalatii de Craciun pe care le doreste in acest anotimp dar marea majoritate a populatiei se axeaza pe 3 criterii si anume: pret, rezistenta si utilitate.

Ce stil sa alegi pentru bradul de Craciun?

La fel cum exista stiluri diferite atunci cand decoram interiorul casei, le putem gasi si atunci cand decoram un brad de Craciun. Acest lucru inseamna ca putem varia de-a lungul anilor stilul pe care bradul nostru il va avea acasa. Iata cateva dintre cele mai populare stiluri:

Stilul clasic

Este bradul clasic de Craciun, bazat pe trei culori: rosu, verde si auriu. Aceste trei nuante sunt una dintre cele mai frecvente atat la decorarea bradului de Craciun, cat si in alte zone ale casei in aceasta perioada a anului. 

Stil rustic

Daca sunteti un iubitor al stilului rustic al casei de tara, atunci nu puteti rata decorarea bradului de Craciun. Adaugati globuri de Craciun supradimensionate captusite cu tesatura scotiana. Ele vor umple atmosfera de Craciun a casei cu caracter si personalitate. Pentru restul decorarii bradului putem adauga fulgi de zapada sau stele, pentru un efect surprinzator de fiecare data.

Stil unic

Acest stil presupune utilizarea a unor decoratiuni hand made si presupune mai multa implicare decat de obicei a celui ce il creaza. Un brad unic, in propriul stil!

0 Shares
You May Also Like