Beneficiile oferite de termostatele inteligente

Beneficiile oferite de termostatele inteligente

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa va alegeti un nou termostat, cu siguranta din categoria Salus termostate 2021, trebuie sa va alegeti un termostat inteligent.

Termostatele pe care le gasiti la Salus in clipa de fata sunt mult mai performante in comparatie cu termostatele care erau pe piata acum mai multi ani de zile. Cu siguranta atunci nu va puteati gandi ca va veni ziua in care cu un telefon mobil la indemana, veti putea sa programati si sa modificati temperatura din casa, chiar si cand va aflati la servici sau in diferite alte locatii.

Cine s-ar fi gandit acum 10 ani de exemplu ca tehnologia va evolua atat de mult si ca vom avea parte de atat de multe dispozitive performante? Cine se gandea atunci cand isi alegea un termostat clasic acum mai multi ani, ca vor aparea aceste termostate inteligente, care vor avea o multime de functii si de caracteristici?

Cu siguranta nimeni nu s-ar fi gandit la aceste lucruri, asa cum nici noi nu prea mai avem ce sa ne imaginam cu privire la termostatele care vor aparea pe viitor. Pana atunci insa, veti descoperi in cele ce urmeaza, care sunt cele mai importante beneficii pe care vi le aduc termostatele inteligente in clipa de fata.

Economisirea banilor

Termostatele inteligente sunt mult mai precise si cu siguranta va ofera o multime de informatii mult mai exacte in comparatie cu termostatele manuale. Drept urmare, majoritatea producatorilor de astfel de dispozitive (termostate inteligente) prezic faptul ca proprietarii de locuinte vor avea economii anuale semnificative la facturile de energie.

Cei care deja detin astfel de termostate sustin ca atat pentru incalzirea locuintei pe timpul iernii cat si pentru racirea acesteia pe timpul verii, platesc cu aproximativ 15 – 20% mai putin decat in trecut, cand nu aveau un astfel de termostat.

Invatare pe termen lung a programului

Termostatele inteligente sunt cu atat mai speciale, cu cat dispun chiar si de o caracteristica de invatare pe termen lung a programului dvs., care le permite sa invete obiceiurile de viata din locuinta dvs. Folosind o combinatie de senzori si alte caracteristici incorporate, termostatele inteligente de ultima generatie monitorizeaza atunci cand dvs. si familia dvs. sunteti cei mai activi in timpul zilei, pentru a prezice mai bine pe viitor, cand ar trebui sa se ajusteze setarile.

Monitorizarea mai eficienta a consumului de energie

Facand de exemplu o comparatie cu termostatele manuale, un termostat inteligent pe care il puteti alege chiar si de la Salus Controls, utilizeaza tehnologia computerului cu scopul de a monitoriza consumul si eficienta energiei din casa dvs. Aceste dispozitive vor furniza ulterior mai multe rapoarte care va permit sa monitorizati consumul de energie din casa.

Control de la distanta

Dupa cum spuneam si la inceputul articolului, datorita tehnologiei avansate a zilelor noastre, in clipa de fata aveti posibilitatea de a va bucura de o casa racoroasa sau calduroasa cand ajungeti de la servici. Acest lucru este posibil datorita faptului ca un termostat inteligent poate fi programat cu ajutorul telefonului mobil inteligent.

Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti o aplicatie instalata in telefon, prin intermediul careia sa aveti acces la termostat. De aici va fi floare la ureche, pentru ca veti putea seta de la birou, ca pe cand ajungeti acasa sa aveti 25 de grade Celsius in casa daca doriti temperatura asta. Puteti regla temperatura de la distanta, in functie de preferinte.

Acestea sunt cateva dintre beneficiile cele mai importante de care va puteti bucura in cazul in care alegeti sa aveti in casa un termostat inteligent de la Salus, precum termostatul Salus IT500 de exemplu.

0 Shares
You May Also Like