Avantajele usilor si ferestrelor termopane

Avantajele usilor si ferestrelor termopane

0 Shares
0
0
0

Urmeaza sa incepeti renovarea apartamentului sau a casei in care locuiti? Cu siguranta in aceste conditii v-ati propus sa schimbati culoarea peretilor, v-ati propus de-asemenea sa schimbati obiectele de mobilier sau accesoriile din locuinta, iar aici ne referim atat la covoare, cat si la perdele si draperii printre altele.

Ceea ce multa lume nu ia in considerare atunci cand isi renoveaza locuinta, este sa renunte la usile si ferestrele care au tamplaria din lemn, pentru a le inlocui cu usi si ferestre termopane. O usa sau niste ferestre termopan, au o multime de avantaje in comparatie cu usa si ferestrele care au tamplaria din lemn, iar in randurile care urmeaza va prezentam mai multe detalii.

  1. Ferestrele din PVC sunt numarul unu in materie de eficienta energetica

Cadrul unei ferestre joaca un rol decisiv in promovarea energiei si a izolatiei termice eficiente din punct de vedere al costurilor. Profilele pe care le au ferestre din PVC sunt cele mai bune in comparatie cu ferestrele din aluminiu sau lemn.

Au valori mai bune de izolare si sunt capabile sa reduca costurile lunare pentru consumul de energie si incalzire. Exista un potential deosebit de mare de economisire a energiei atunci cand utilizati usi si ferestre care au tamplaria din PVC in standardul casei pasive. Astazi, ferestrele caselor pasive pot fi fabricate eficient si rentabil folosind profiluri din PVC de ultima generatie.

  1. Ferestrele din PVC au un raport cost-beneficiu foarte bun

Ferestrele din PVC ofera avantaje clare asupra costurilor, atat in ​​ceea ce priveste achizitiile, cat si pe intregul ciclu de viata. Ramele din lemn sunt cu aproximativ 20-30% mai scumpe decat profilele din PVC, iar ferestrele din aluminiu costa din nou cu 30% mai mult, reprezentand cea mai scumpa alternativa.

Pe baza potentialului ridicat de economisire a energiei si a intretinerii minime pe intreaga durata de viata de peste 50 de ani, costurile sunt, de asemenea, economisite pe termen lung. Asadar, pe scurt se poate spune ca din punct de vedere financiar, usile si ferestrele termopan, sunt cele mai atractive.

  1. Ferestrele din PVC sunt usor de ingrijit

Ferestrele din PVC de inalta calitate sunt extrem de usor de ingrijit si necesita o intretinere minima. Pe de alta parte, ferestrele din lemn trebuie sa fie vitrate cam la fiecare doi ani si vopsite la fiecare 5 ani.

Granulele din PVC de ultima generatie sunt extrem de rezistente la conditiile meteorologice si la lumina rapida. Pentru a curata tamplaria usii si a ferestrei, tot ceea ce este nevoie sa aveti la dispozitie, este lichidul de spalat vase, datorita proprietatilor usor de ingrijit ale suprafetelor netede cu profil PVC.

  1. Ferestrele din PVC sunt remarcabil de durabile

Spre deosebire de ferestrele din lemn, ferestrele din PVC au o durata de viata deosebit de lunga. Ferestrele de inalta calitate ies in evidenta prin rezistenta la denaturare si nivelul ridicat de functionalitate de ani si ani. Pe baza duratei lor lungi de viata de cel putin 50 de ani, ferestrele din PVC reprezinta o investitie excelenta, de asemenea in ceea ce priveste mentinerea valorii unei proprietati.

  1. Ferestrele din PVC au un echilibru ecologic excelent

Geamurile din PVC sunt 100% reciclabile si, prin urmare, economisesc resurse. 40% din totalul rezervelor de gaze si petrol din lume sunt utilizate pentru incalzire si pentru furnizarea de energie cladirilor, in timp ce doar 4% intra in productia de materiale plastice din care doar 1% sunt utilizate pentru PVC.

Pe langa faptul ca sunt reciclabile, durabilitatea si nivelurile scazute de poluare in timpul producerii profilelor din PVC ajuta la producerea unui echilibru ecologic excelent si contribuie la protectia mediului. Ferestrele din PVC dureaza mult mai mult decat ferestrele din lemn si consuma mult mai putina energie in timpul procesului de fabricatie.

  1. Aspect modern

Aceste usi si ferestre termopane, ii ofera locuintei dvs. un aspect modern. Sunt la moda si, desi gama de culori este restransa, exista suficiente optiuni pentru a se potrivi cu un decor modern, minimalist sau cu unul traditional, fantezist.

0 Shares
You May Also Like