Autobronzantul: tot ce trebuie să ştii despre aplicarea lui pentru a putea avea o piele sărutată de soare

Autobronzantul: tot ce trebuie să ştii despre aplicarea lui pentru a putea avea o piele sărutată de soare

0 Shares
0
0
0

 

Atunci când ne pregătim de ieşit la piscină, sau poate chiar de o escapadă pe malul mării, o piele care să pară sărutată de soare se regăseşte întotdeauna pe lista de dorinţe. Dacă şi tu îţi faci griji că pielea ta este prea albă, atunci autobronzantul este prietenul care nu trebuie să lipsească din trusa ta de cosmetice. Iar dacă îţi doreşti să îl introduci în rutina ta, dar nu ţi-e clar cum să îl aplici corect, astfel încât să eviţi petele sau acoperirea neuniformă, acest articol îţi aduce cele mai bune trucuri de pregătire a pielii pentru aplicarea autobronzantului, astfel încât pielea ta să arate minunat.

Cum aplici autobronzantul în mod corect: sfaturi practice

Autobronzantul este un produs cosmetic care, aplicat pe piele, îi oferă acesteia o nuanţă de bronz, fără a te expune la soare. Acest lucru este posibil datorită compusului central al autobronzantelor, DHA (dihidroxiacetonă) care, în contact cu pielea, îi oferă acesteia o nuanță temporară de bronz. Pentru ca bronzul tău temporar să fie impecabil, însă, iată care sunt etapele de care trebuie să ţii cont.

Exfolierea

Prima şi cea mai importantă etapă în procesul de aplicare a autobronzantului este exfolierea pielii. Aplică un scrub sau un gomaj, exfoliază pielea în profunzime, iar asta te va feri de petele de autobronzant atât de frecvent întâlnite.

Hidratarea

Deşi pare contraintuitiv, înainte de autobronzant este necesară aplicarea unei loţiuni hidratante pe întregul corp. Insistă pe zonele uscate, cum sunt genunchii sau coatele, pentru a preveni accidentele inestetice.

Aplicarea autobronzantului

Odată ajunşi la aplicarea loţiunii autobronzante, trebuie să ai grijă la mai multe detalii. Autobronzantul se va aplica numai pe pielea uscată, cu mişcări mici şi circulare, care să asigure o pătrundere în piele şi un bronz uniforme. Aplică produsul autobronzant cu mişcări mici, circulare, şi insistă pe zonele uscate cum sunt coatele, genunchii, gleznele sau încheieturile mâinilor. Aceste zone pot absorbi mai mult produs, aşa că este esenţial să îl aplici cu mişcări mici şi să masezi bine, până când produsul este absorbit integral în piele. De asemenea, este la fel de important să alegi un produs autobronzant de calitate, fie el loţiune, spray, cremă sau gel. O alegere avantajoasă în acest sens o reprezintă spray-ul autobronzant On The Go Dark de la 24beauty.ro. Cu ajutorul acestuia te vei putea bucura de un bronz superb fără să te expui la soare.

Îngrijirea post-aplicare

Chiar dacă ai crede, poate, că lucrurile se termină atunci când ai aplicat autobronzantul, adevărul nu este tocmai acesta. După aplicare, este recomandat să eviţi contactul cu apa pentru câteva ore, ca autobronzantul tău să aibă timpul necesar pentru a se fixa în piele, dar şi să hidratezi pielea, pentru ca bronzul tău temporar să aibă o durată de viaţă mai mare.

Dacă îţi doreşti o piele bronzată, dar nu ai timp şi energie pentru stat la soare, nu îţi face griji. La 24beauty.ro găseşti soluţiile perfecte pentru tine şi stilul tău de viaţă, astfel încât să obţii look-ul pe care ţi-l doreşti fără efort.

Sursa foto: Pixabay.com

0 Shares
You May Also Like