Alege un halat medical din polar adaptat la perfecțiune

Alege un halat medical din polar adaptat la perfecțiune

0 Shares
0
0
0

Purtat cu precădere de personalul din domeniul medical, farmacii, cabinete stomatologice, centre de recuperare, bucătării, restaurante, hoteluri, saloane de înfrumusețare, centre de asistență socială, școli și grădinițe, firme de curățenie, îmbunătățește uniforma de lucru și oferă utilitatea pe care o merită toți profesioniștii fiecărui domeniu mai sus enumerat.

Halatele medicale din polar sunt din ce în ce mai acceptate de profesioniștii din diferite domenii datorită confortului oferit, atât fizic, cât și termic, funcționalității, dar și faptului că sunt versatile, lasă pielea să respire, sunt moi și ușoare, permițând angajaților să-și desfășoare lucrul cu ușurință.

Avantajele achiziționării unui halat medical din polar

Alegerea unui halat medical din polar ține de preferințele fiecăruia. Acestea se pretează folosirii în orice domenii de lucru, fiind ideale chiar și purtării în confortul casei fiecăruia. Fie că alegi un halat medical din polar bleumarin universal, unul roșu sau negru, este important de știut că acestea vin în diverse mărimi, de la XS la 3XL, fiind potrivite pentru fiecare tip de corp în parte.

Unul dintre avantajele majore ale halatelor din polar este reprezentat de confortul pe care acestea îl oferă. Fiind confecționate dintr-un material eco-friendly, cel mai adesea din fibre sintetice, poliester, acestea sunt ușoare și moi la atingere, lăsând pielea să respire.

Halatul din polar oferă căldură, izolează termic chiar dacă se udă și nu reține umezeazla și apa (sunt hidrofobe), se usucă mult mai rapid atunci când este spălat, poate fi spălat și la mașina de spălat rufe, se mulează perfect pe corp, se întreține ușor și nu se scămoșează.

Halatele medicale din polar își păstrează foarte bine forma și sunt rezistente la uzură. Datorită celor două buzunare mari aplicate în partea din față, buzunare intuitive pentru acces ușor la articolele esențiale, altfel de halate sunt extrem de funcționale și profesionale.

Cum întreții un halat medical din polar?

Atunci când ai ales să porți un halat medical din polar, trebuie să ai în vedere mai multe particularități de care să ții cont în ceea ce privește întreținerea halatului.

Halatul din polar se poate spăla la mână sau la mașina de spălat cu ajutorul unui program de haine delicate. În cazul lipsei unui astfel de program, reglează o temperatură de maxim 30oC. Întoarce întotdeauna pe dos halatul atunci când îl speli.

Este important să nu folosești produse chimice pentru curățare, precum înălbitorul, pentru a evita decolorarea și nici balsam de rufe.

Halatele din polar se usucă natural, la soare, evitându-se uscarea la uscătorul de rufe.

Halatele din polar nu sunt recomandate a fi călcate cu fierul de călcat, deoarece au un punct de topire scăzut, riscând astfel distrugerea materialului.

Evită să speli halatele din polar cu alte articole ce pot lăsa scame, precum prosoapele. Electricitatea din polar va atrage scamele ca un magnet.

Trick! Petele de pe halatele medicale din polar pot fi eliminate printr-un amestec de apă caldă, detergent de spălat vasele și oțet. Se țin la înmuiat în această soluție timp de 5 minute, se spală normal și apoi se usucă. În acest fel, adio pete neplăcute! 

Halatele medicale din polar, fie ele bleumarin, roșii, albastre sau negre, sunt perfecte pentru persoanele care lucrează în condiții mai solicitante de muncă, dar în același timp își doresc o vestimentație practică, confortabilă și de calitate.

0 Shares
You May Also Like