5 tipuri de cadouri pe care le pot face mirii si nasii unul pentru celalalt

5 tipuri de cadouri pe care le pot face mirii si nasii unul pentru celalalt

0 Shares
0
0
0

Nunta este un moment unic in viata cuplului. Ea este reprezentativa pentru angajamentul pe care si-l fac cei doi si pentru planurile impreuna. Astfel, ambii parteneri sunt dornici sa isi sarbatoreasca dragostea si sa aiba o zi festiva care sa marcheze inceputul vietii impreuna.

Pentru a putea sa isi multumeasca unii altora, nasii si mirii isi fac daruri speciale, cu mesaje reprezentative. Iata 5 tipuri de cadouri pe care le pot face mirii si nasii unul pentru celalalt:

  1. Un ceas persoanalizat cu un mesaj de suflet este perfect pentru a-ti aminti de timpul petrecut impreuna

Ceasurile personalizate sunt foarte apreciate. Sunt cadouri foarte practice si frumoase. Ele pot avea un mesaj de suflet si pot sa aminteasca de clipele frumoase petrecute impreuna la nunta si in viata. Astfel de ceasuri pot sa fie un cadou nasi perfect sau un dar care este oferit mirilor. Pentru a vedea modele disponibile, poti accesa site-ul 23H.ro. 

  • O tavita personalizata si un set de cani pot sa fie parte dintr-un cadou unic, special

Daca vrei sa faci un cadou practic mirilor sau nasilor, in functie de situatie, poti sa cumperi o tavita si un set de cani persoanlizate. Ele pot avea un mesaj frumos, care sa fie parte din ceea ce simti pentru ei. Poti sa adaugi si alte elemente care sa fie parte din cadoul final, precum un set de prosoape sau bunatati care sa umple tavita personalizata. Vei aduce bucurie mirilor sau nasilor si vei darui un cadou care o sa fie tinut minte oricand.

  • Un halat de baie confortabil poate sa fie un dar special si practic

Halatul de baie se poate darui mirilor care urmeaza sa mearga intr-o luna de miere exotica. Este un cadou unic si confortabil, perfect pentru momentele de relaxare in doi. Poti face acest cadou miri si poti adauga si alte elemente care sa fie cu aceeasi tematica.

  • Un cos plin cu bunatati poate sa fie cadou perfect pentru oricine

Cosul plin cu bunatati poate sa fie un cadou perfect pentru oricine. Daca vrei sa aduci bucurie unui cuplu, poti darui un cos plin cu delicatese, cu vin sau sampanie sau alta bautura fina. Poti sa adaugi si alte dulciuri, preparate speciale, care sa aminteasca de un moment unic pe care il veti petrece impreuna.

  • Se poate alege un set de prosoape personalizate pentru a darui un strop de bucurie celor care isi unesc destinele sau celor care vor deveni nasi

Prosoapele personalizate sunt cadouri foarte des alese pentru cel care isi unesc destinele sau pentru nasi. Ele vor avea un mesaj unic, special. Astfel o sa isi reaminteasca de nunta de oricate ori vor folosi aceste prosoape, zi de zi. Vor putea sa fie impachetate frumos si vor putea avea si alte elemente care sa completeze acest cadou unic. Astfel, poti adauga si halatele personalizate sau tavitele cu acelasi mesaj, ori alte elemente de decor speciale.  
 

0 Shares
You May Also Like