5 caracteristici ale Anemonelor pe care trebuie sa le cunosti

5 caracteristici ale Anemonelor pe care trebuie sa le cunosti

0 Shares
0
0
0

Este bine sa alegi plantele si florile preferate pentru a amenaja gradina ta. O sa te poti bucura de o priveliste frumoasa atunci cand ai musafiri, cand iei micul dejun in foisor sau atunci cand vrei un moment de relaxare.

Poti folosi Anemone pentru un plus de culoare si pentru rezistenta lor. Se ingrijesc rapid si nu au multe cerinte dificile. Poti sa te bucuri de o gradina colorata cu flori delicate, folosind Anemone de diverse soiuri de la Verdena.ro. Iata cateva dintre principalele caracteristici ale Anemonelor pe care trebuie sa le cunosti:

  1. Anemona Praecox are florile pana la inaltimea de 60 de cm

Anemona Praecox este o floare de culoare rosu roz si este foarte frumoasa, alaturi de alte plante sau singura in zona semiumbrita din gradina ta. Florile atrag albinele si sunt foarte rezistente.

Le vei admira in curtea ta din luna august pana in octombrie si o poti pune alaturi de plante mai mici sau mai mari de inaltime, ea fiind considerata medie. Florile ei ajung pana la 60 de cm, dar uneori pot sa creasca si pana la 80 de cm, in functie de sol.

  • Anemona Praecox nu are nevoi foarte solicitante din punctul de vedere al solului

Anemona creste foarte repede si rezista foarte bine in timp. nu are nevoi foarte mari in ceea e prveste solul. Este important sa o feresti de razele directe de soare si sa nu o lasi sa stea in apa foarte multa. Ea o sa te bucure cateva luni pe an si o sa poti sa ornezi chiar si ghivecele tale preferate cu aceasta planta. 

  • Anemona Balcanica White Spendor se poate inmulti singura

Aceasta planta este una foarte usor de plantat si de ingrijit. Este caracterizata de flori mici si albe, superbe in perioada primaverii. O sa te poti bucura de ea pentru destul de mult timp, fiind rezistenta, chiar si la inghet. Ea formeaza palcuri de flori si se inmulteste rapid singura. Are nevoie de sol umed, de zona de umbra.

  • Anemona Balcanica Blue Shades iti aduce culoare in gradina ta

Anemona Balcanica Blue Shades este o planta frumoasa, de o culoare vie. Florile albastre cu mjloc galben o sa te ajute sa ai o gradina care o sa atraga toate privirile. O sa te bucuri de o priveliste frumoasa daca alegi sa plantezi grupuri de minim 20 de bucati.

Este o planta mica, deci trebuie pozitionata astfel incat sa fie vizibila si sa te ajute sa ornezi totul precum doresti. Trebuie sa o pui alaturi de plante mai inalte, dar sa ai grija sa se poata vedea cu usurinta.

  • Anemona Balcanica Pink Star este usor de ingrijit si se adapteaza conditiilor solului sau meteo

Poti avea foarte usor grija de o astfel de planta daca alegi sa o pui in gradina ta. Ea se adapteaza simplu conditiilor existente si o sa iti bucure privirea daruind culoare curtii tale. Este roz si are o forma asemanatoare cu o Margareta.

0 Shares
You May Also Like