3 ceasuri de aur pe care le puteti vinde caselor de amanet

Casele de amanet aur Bucuresti reprezinta cea mai buna solutie pentru toate persoanele care au nevoie de bani, si care isi doresc sa se imprumute, lasand garantie obiecte de valoare.

Cei interesati, pot lasa drept garantie diferite inele din aur, bratari din aur, cercei din aur, dar si ceasuri din aur, care au o mare valoare.

In urmatoarele randuri ale acestui articol, vom prezenta cateva dintre ceasurile de aur pe care le puteti vinde in orice moment caselor de amanet, iar in schimbul lor puteti primi sume mari de bani, care sa va ajute sa va rezolvati problemele.

1. Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon Extra

Un pic diferit de celelalte ceasuri de aur de pe piata, designul modelului Audemars Piguet Tourbillon Extra se remarca pentru caracteristicile sale complexe. Carcasa sa este aproape bionica, oferind o mica referinta Star Wars la C-3PO.

Cu o carcasa din aur de 18 carate, cristal de safir rezistent la stralucire si carcasa inapoi, precum si rezistenta la apa la 20 de metri, Audemars Piguet a sustinut precizia si fiabilitatea marcii lor cu acest ceas. Miscarea cu tourbillon plat, miscarea de lucru deschis, rezerva de putere pe spate si rezerva de putere diferentiala se adauga caracteristicilor extinse ale creatiei Audemars Piguet. Suruburile de argint de pe cadranul cadranului joaca frumos aurul, oferind mai mult un aspect dimensional.

2. Blancpain Villeret Quantieme Complet 8 Jours

Pentru iubitorii adevarati de aur, acesta este ceasul final. Cu una dintre cele mai unice formatii, Blancpain’s Villeret Quantieme Complet 8 Jours nu este pentru copii. Acest ceas de mana are toate avantajele unei estetice clasice, dar vine cu cateva clopote si fluiere reinviate.

O miscare automata noua si imbunatatita face din acest ceas, un standout pentru cei care cauta un model care nu va esua la calitate. De asemenea, un calendar perpetuu complex face din aceast ceas o optiune atragatoare pentru cei care apreciaza detalii mai fine si au un ochi pentru cele mai mici caracteristici ale unui ceas.

3. Caliber De Cartier

Numerele acestui ceas reprezinta una dintre cele mai unice caracteristici vizuale ale acestuia. Indraznet si viu, combinatia de culori de negru, fildes si aur functioneaza bine pentru Caliber De Cartier de Cartier, care este fara indoiala influentat de decenii care au trecut.

Descris de companie drept rafinat, Caliber De Cartier este mai mare si este realizat din aur roz de 18 K. In stil unic, cu o margine masculina, acest ceas este perfect pentru tinuta eleganta. Recomandat pentru nopti, Caliber De Cartier se mandreste, de asemenea, cu mainile in forma de sabie, din otel oxidat negru, cu acoperire luminescenta. Cadranul opalin, cu melc partial, argintiu este de asemenea o atingere frumoasa. 

Asadar, dupa cum se poate vedea, persoanele care au nevoie de bani, isi pot indrepta atentia spre casele de amanet aur Bucuresti, pentru a solicita un imprumut, iar in schimbul banilor pot lasa drept garantie diferite bijuterii din aur, dar si diferite ceasuri elegante din aur, care au o mare valoare.

Exit mobile version