Nokia lanseaza C5, cel mai ieftin smartphone
Telefonie

nokia-c5-nou Nokia a lansat astazi un nou smartphone low-cost prin care urmareste sa-si sporeasca vanzarile pe fondul cererii tot mai mare de smartphone-uri ieftine si a interesului crescut pentru retelele sociale, scrie Reuters.com.

Modelul C5 va fi unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri lansate de Nokia. Pretul sau va fi de aproximativ 135 de euro, excluzand alte taxe.

Specialistii sunt de parere ca lansarea noului telefon va ajuta Nokia sa isi atraga un alt segment de piata, acela interesat de smartphone-uri la preturi reduse si va reusi astfel sa-si sporeasca vanzarile.

Piata de telefoane mobile, in special de smartphone-uri va creste considerabil in 2010, in conditiile in care exista o concurenta acerba a marilor companii de a produce telefoane tot mai ieftine.

Compania finlandeza detine suprematia pe piata telefoanelor mobile, detinand la ora actuala, aproximativ 40 de procente din piata.

 
And in other news

Oferta speciala!

Daca ai o afacere conexa domeniului tehnologie, telefonie, comunicatii, jocuri, gadgets store, magazine online iti facem o oferta de a posta totul despre firma ta la categoria Firme de profil.

Spre deosebire de alte siteuri de profil noi iti dam doua variante :

1.Numar nelimitat de caractere, poze, insertie filmuletz, linkuri spre site-ul tau , postare pe prima pagina a siteului timp de 5 zile + pachet SEO indexare pe meta description si meta keywords pe articolul cu firma ta la doar 25 lei/an.

2.Numar nelimitat de caractere, poze, insertie filmuletz, linkuri spre site-ul tau  cu doar un link spre pagina noastra (un timbru cu link ce trebuie expus in prima pagina a siteului tau)

Scrie-ne la Contact.

Follow bradudan on Twitter
RCA-Ieftin
StoreFashion.ro

Recomandari

cristinastory.com

Online acum

Avem 40 vizitatori online
Dan Bradu.ro-creator website, hosting si SEO avansat