Mituri despre bateriile smartphone-urilor

Mituri despre bateriile smartphone-urilorAtunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone, cu siguranta pe langa numele producatorului si specificatiile tehnice ale dispozitivului, vei tine cont si de bateria acestuia, iar acest lucru este firesc, pentru ca fiecare dintre noi ne dorim telefoane care sa reziste incarcate mult timp.

Trebuie insa sa stii inca de la inceput faptul ca, smartphone-urile oricat ar fi ele de performante, si orice tip de baterie ar avea, nu pot sa reziste la fel de mult timp incarcate precum rezistau telefoanele mobile vechi. Acestea puteau rezista incarcate chiar si o saptamana.

Ei bine, poti sa iti cumperi un smartphone Allview de exemplu, si vei putea opta pentru dispozitive cu acumulator Allview de 5000 sau de 6000 mAh, si cu siguranta aceste dispozitive vor rezista destul de mult timp incarcate, comparativ cu alte telefoane de pe piata.

Trebuie insa specificat si faptul ca, despre bateriile telefoanelor mobile inteligente, au aparut pe internet mai multe mituri, si mai multe sfaturi, pe care le vei putea afla in continuare.

Cele mai cunoscute sfaturi pe care le poti primi pe internet, referitor la bateriile telefoanelor, ar fi acelea de a nu lasa telefonul la incarcat peste noapte, sau sa nu il utilizezi cand se incarca, sau sa il lasi sa se descarce complet, inainte de a-l pune la incarcat.

Pe langa aceste sfaturi, mai circula si anumite mituri, iar unul dintre acestea ar fi ca incarcatoarele care nu sunt originale, dauneaza foarte mult acumulatorilor. In acest caz, trebuie precizat faptul ca un incarcator fabricat de catre un producator cat de cat cunoscut, poate sa fie utilizat fara probleme, si cu siguranta nu va afecta bateria dispozitivului.

Chiar daca aceste incarcatoare nu sunt la fel de performante precum cele originale, si ele isi vor face treaba decent, insa trebuie sa eviti copiile ieftine, pentru ca acestea intr-adevar sunt daunatoare.

Se mai spune ca nu trebuie folosit telefonul atunci cand este pus la incarcat, pentru ca se va distruge bateria acestuia. Acest lucru este fals in totalitate, pentru ca atata timp cat folosesti incarcatorul original, sau un incarcator de calitate, bateria nu are cum sa fie afectata. Este adevarat ca au aparut si defectiuni ale bateriilor atunci cand telefoanele erau utilizate cand se incarcau, dar se foloseau incarcatoare de calitate indoielnica.

Se mai spune ca nu trebuie sa iti lasi telefonul la incarcat peste noapte, insa acest mit este fals, pentru ca poti lasa telefonul chiar si toata noaptea la incarcat, daca folosesti un incarcator original, sau un incarcator de calitate superioara. In momentul in care bateria este incarcata complet, incarcarea se va opri automat.

Singurul mit adevarat referitor la bateriile smartphone-urilor, este acela ca temperaturile, fie ele foarte ridicate, fie foarte scazute, afecteaza bateriile.

Reprezentantii Apple spun ca un telefon de-al lor poate functiona perfect pana la temperaturi de zero grade, in timp ce reprezentantii Samsung garanteaza ca terminalele lor pot fi folosite chiar si la -20 de grade, sau la + 50 de grade Celsius.

Deci, mituri despre bateriile telefoanelor mobile au aparut si vor aparea tot timpul, insa cu siguranta nu toate sunt adevarate.
 
And in other news

Oferta speciala!

Daca ai o afacere conexa domeniului tehnologie, telefonie, comunicatii, jocuri, gadgets store, magazine online iti facem o oferta de a posta totul despre firma ta la categoria Firme de profil.

Spre deosebire de alte siteuri de profil noi iti dam doua variante :

1.Numar nelimitat de caractere, poze, insertie filmuletz, linkuri spre site-ul tau , postare pe prima pagina a siteului timp de 5 zile + pachet SEO indexare pe meta description si meta keywords pe articolul cu firma ta la doar 25 lei/an.

2.Numar nelimitat de caractere, poze, insertie filmuletz, linkuri spre site-ul tau  cu doar un link spre pagina noastra (un timbru cu link ce trebuie expus in prima pagina a siteului tau)

Scrie-ne la Contact.

Follow bradudan on Twitter
RCA-Ieftin
StoreFashion.ro

Recomandari

cristinastory.com

Online acum

Avem 52 vizitatori online
Dan Bradu.ro-creator website, hosting si SEO avansat