Servicii de furat parole Wi-Fi
Stiri IT&C

wpa-cracker WPA Cracker – ca reclama – creatorul serviciului spune ca in 20 minute poate sparge orice parola WPA (Wi-Fi Protected Access), cu ajutorul unui sistem “cloud computing”.

Oficial serviciul este destinat administratorilor de retele care vor sa testeze si sa imbunatateasca securitatea retelelor, dar nu trebuie sa te gandesti mult sa-ti dai seama ca se poate folosi si pentru scopuri mai putin legale (de exemplu ca sa folosesti internetul vecinului).

Operatiunea incepe cu un fisier mic de “handshake”, un fisier care contine comunicatii bidirectionale intre ruterul WPA si PC. WPA Cracker analizeaza informatiile, si decide daca reteaua e vulnerabila la metoda aceasta de spargere.

In realitate este un sistem foarte primitiv, are un dictionar de 135 milioane de fraze, pe care softul le incearca pe rand. De aceea este nevoie de cloud computing, adica multe calculatoare care conlucreaza cu un singur scop, fiindca un calculator obisnuit dual-core poate procesa numai circa 300 de incercari pe secunda, ce inseamna ca dureaza 125 ore sa incerce toate frazele din dictionar.
Asadar autorul programului spune ca pentru 34$ o parola WPA poate fi sparta in doar 20 minute cu ajutorul norului de calculatoare, sau la pretul de 17$ cu jumatate de nor dureaza 40 minute.



Tamada.ro
 
And in other news

Oferta speciala!

Daca ai o afacere conexa domeniului tehnologie, telefonie, comunicatii, jocuri, gadgets store, magazine online iti facem o oferta de a posta totul despre firma ta la categoria Firme de profil.

Spre deosebire de alte siteuri de profil noi iti dam doua variante :

1.Numar nelimitat de caractere, poze, insertie filmuletz, linkuri spre site-ul tau , postare pe prima pagina a siteului timp de 5 zile + pachet SEO indexare pe meta description si meta keywords pe articolul cu firma ta la doar 25 lei/an.

2.Numar nelimitat de caractere, poze, insertie filmuletz, linkuri spre site-ul tau  cu doar un link spre pagina noastra (un timbru cu link ce trebuie expus in prima pagina a siteului tau)

Scrie-ne la Contact.

Follow bradudan on Twitter
RCA-Ieftin
StoreFashion.ro

Recomandari

cristinastory.com

Online acum

Avem 31 vizitatori online
Dan Bradu.ro-creator website, hosting si SEO avansat